In vizor

După ce din 2007 n-a fost capabil să facă nimic, acum că e în ograda altcuiva, Emil Boc ne spune când OSĂ înceapă lucrările la Spitalul Regional de Urgență

Dacă nu are lăudători, Emil Boc se laudă și singur. Mai rar așa un contorsionist al laudei de sine!

Trista poveste a Spitalului Regional de Urgență începe pe undeva prin 2007. Între timp, Emil Boc a fost și prim ministru, între timp s-au pierdut și trei exerciții financiare pe fonduri europene care ar fi avut ca rezultat construcția acestei necesare utilități spitalicești. În fiecare an electoral Emil Boc și-a mâncat conștiincios porția de ce știe el să mănânce mai bine, cu polonicul cel mare, amenințându-ne cum OSĂ se construiască Spitalul, e imediat după colț clădirea, avem banii, avem terenul șamd, de fiecare dată s-a întâmplat ”CANCI”, n-a fost să fie, nu s-a putut mai mult.

CITEȘTE ȘI:

MERSUL PITICULUI. Din 2007 se tot aşteaptă autorizaţia de construire pentru Spitalul Regional Cluj. Primăria Floreşti „cotcodăceşte” că i s-a transmis de la Ministerul Sănătăţii că trebuie să mai „ouă” nişte hârtii

Furtună-ntr-un pahar cu apă: fondurile europene pentru Spitalul Regional Cluj, amânate pentru următorul exercițiu financiar 2021-2027. Tișe „nu renunță” și „cere să fie modificat ghidul solicitantului”

Acum că nu mai e treaba lui, că face totul Ministerul Sănătății, s-a trezit și Emil Boc să orăcăie o promisiune, două, ceva (doar e an electoral). Nu bagă el mâna în foc, nu pune degetul pe lună, dar zice că OSĂ și pupincurpresa locală de chitanțier îl preia cu minciunile, fără alte întrebări decât dacă s-a încasat ceea ce s-a facturat.

Fiți atent cum bagă Emil Boc cioacele la înaintare, așa cum face când declară câte ”enjdemii” de arbori a pus în locul celor pe care i-a spuls cu cupa excavatorului și cu drujba: întâi zice de metrou și de cei 2 milimetri de centură metropolitană, apoi bagă duma cu Spitalul.

”În lunile următoare, nu pun încă degetul pe lună, data exactă, vor începe lucrările la metrou și centura metropolitană și de asemenea, lucrările vor continua la conectarea Clujului la autostradă.

Acestea vor fi finalizate anul viitor. Se lucrează la calea ferată, modernizarea Cluj-Oradea, unde avem inclus și pasajul de la centura turcului unde trebuie să se finalizeze procedura de expropriere pentru acest pasaj care se face în acest proiect”.

Păi, măi, Baroane, Maestrul Minciunilor, cum spumele mării începi tu lucrările la metrou fără descărcarea de sarcină arheologică? Și pupincuriști facturieriști locali, unul nu te întreabă cum încep lucrările când, Însăși Baronia Ta a municipiului Cluj-Napoca a dat zilele trecute un răspuns oficial cum că ”descărcarea archelogică va începe cu 12 luni înaintea demarării lucrărilor”. Dacă îți folosești neuronul acela calat pe minciuni și degețelele de la mâini, în care lună a cărui an, după cele 12 luni de dinainte de demararea lucrărilor, cade ”începerea lucrărilor la metrou”? Nu te mai saturi de minciuni, iar prostoii care ți se mai uită în gură, nici atât!

CITEȘTE ȘI:

Baronia Cluj-Napoca nici măcar nu se mai străduieşte să dea răspunsuri inteligente la întrebările clujenilor

Cât despre conectarea Baroniei Cluj-Napoca la autostradă, altă minciună grosolană, e bine ca cei care nu sunt prostoii lui Boc să știe că: conectarea de la Tureni se face în primul rând pentru beneficiul municipiului Turda; că Maestrul Minciunilor nu are nicio legătură culucrarea; că până la conectarea Ciurilei de autostradă și eventuala conectare a Baroniei Cluj-Napoca de aceasta prin Feleac, via Ciurila, OSĂ mai treacă multă minciună pe gâtlejul Baronului.

Despre restul bla-bla-urilor privind trenul metropolitan, mergeți și aruncați o privire la cum arată haltele CFR (mai ales cea de la Clujeana) ca să aflați în ce stadiu se află Emil Boc cu minciunile. Că lucrarea numită tren metropolitan tot nu are nici în clin nici în mânecă.

Așteptăm cu interes găleata cu minciuni pe care OSĂ o deverseze cât de curând privind Pasajul de la Tăietura Turcului și alte mărețe realizări ale altora de care se va lipi el ca un micuț parazit al imaginii.