Rautacisme

Ziar de Cluj nu vede singur mizeria pe care Boc încearcă să o vândă drept modernizare. Și clujenii văd: ”Acum țărănușul a evoluat și a mai îndeplinit un vis: beton cu preș”

Ziar de Cluj a consemnat corect, spre deosebire de triumfalismul presei locale de chitanțier, că Emil Boc a înlocuit un deșert de asfalt din fața Sălii Sporturilor Horia Demian, cu unul din dale de beton. O mizerie vândută drept : 101 copaci în plus și alte bla-bla-bla-uri de indivdid grav certat cu Natura. Noi, la Ziar de Cluj, facem pariu că acest deșert din dale este pregătit să-și extindă business-ul adevărații stăpâni ai lui Emil Boc, cei care stau în spatele afacerii plodului de sereist Buta, discoteca ilegală cu muzică pe stick, acest Tik-Tok al Festivalurilor, UNTOLD.

CITEȘTE ȘI: Deșertul de asfalt din fața Sălii Sporturilor a fost înlocuit cu un deșert din dale. Între timp, ”rașchetați” și batjocoriți de ”lucrările de amenajare” de pe malul Someșului, copacii din Parcul Rozelor îșiașteaptă ”drujBOCul”

De altfel Ziar de Cluj a consemnat faptul că Emil Boc i-a dat măcar o veste bună calului lui Mathias Rex, cum că nu are să-i mai facă patinoar de jur împrejurul copitelor, ca în alți ani, ci are să-l mute, dimpreună cu un nou Târg de Crăciun (din nou o redevență de rahat pentru clujeni pentru o afacere de cumetrie municipal). Ori patinoarul pe care-l face Boc din 2004 în diverse locații, precum face tot de atunci și Aqua Park-ul, clădirea Filarmonicii, amenajarea Cetățuii, Someșul Navigabil șamd, dă mai bine pe dală decât pe lacul din Parcul Central (unde s-a promis în ultimii ani).

CITEȘTE ȘI: VEȘTI EXTREM DE BUNE PENTRU CALUL LUI MATHIAS REX: OSĂ avem patinoar pe platoul Sălii Sporturilor

Chiar nu v-ați săturat de minciunile lui Boc, tot vă întrebăm, de cel puțin un deceniu?

Se pare că o parte dintre clujeni încep să se trezească.

Nu ”bocălăii”, idiferent pe la ce partide sunt înregimentați – ei au nevoie de haosul creat de Boc în administrația publică locală: haoul face bine la afaceri haotice, de cumetrie, așa ca urbanismul de cumetrie din ”bocărie”, unde s-a făcut vânzare de PUZ și PUG, la încredințări directe, la paracotite cu bugetul generos al municipalității șamd.

Totuși vorbim despre un primar inocent care, ca ex-prim ministru, are vreo opt ex-miniștri din ex-guvernul său la pârnaie, dar care n-a știut nimic, n-a mirosit nimic, doar a fost folosit.

Actualdecluj.ro consemnează câteva comentarii spumoase ale clujenilor care ies din ”BOCTRIX” (realitatea paralelă de PR despre care tot azvârle Boc cu vorbe prin mass media lui de chitanțier).

  • ”Până acum aveam betoane, betoane și iar betoane. Acum țărănușul a evoluat și a mai îndeplinit un vis: beton cu preș. A inventat și un nou sport, tenis pe beton acoperit cu covor”, a scris Jitaru Ciprian pe facebook.

Și alte comentarii semnalează aceeași ideea, respectiv ”betoanele încinse de soare”, neplăcearea de a face sport pe un platou încins.

  • ”Cine se bucură de beton”? (vă spunem noi, ăia de la care cumpără Boc să ni-l vândă drept spațiu verde – n. red.)
  • ”O căldură de Doamne ferește”
  • ”O mega plăcere granitul , betonul încins și soarele”.

Revenim și spunem că ar fi cazul de o psihanaliză cu privire la traumele pe care le-a săpat în subconștientul Excelenței Sale tăpșanul pe care mâna gâștele micuțul Emil Boc în pruncia sa…

În rest, vă lăsăm să numărați ăia 101 copaci plantați în plus: