In vizor

VEȘTI EXTREM DE BUNE PENTRU CALUL LUI MATHIAS REX: OSĂ avem patinoar pe platoul Sălii Sporturilor

Scăpat de corvoada săptămânală a zilei de joi, cea în care se străduiește să fie convingător când înghite tone de broaște râioase despre noile și mai noile realizări (care nici nu s-ar fi făcut dacă nu am fi beneficiat de multiplele sale mandate de primar), de la microfonul emisiunii de chitanțier în patronul căreia a mai băgat jumătate de milion de lei ”cu dedicație”, Emil Boc a trecut la laudatio de sine pe pagina lui personală de Facebook. Așa aflăm că, în viitorul incert al lui OSĂ, pe platoul Sălii Sporturilor, ”va fi amenajat un patinoar și un târg de Crăciun”.

Ziar de Cluj a luat rapid legătura cu calul lui Mathias Rex care a zis că se bucură și dă din coadă că nu va mai face reumatism la iarnă de la patinoarul de la poalele soclului lui și nici nu se va mai teme că se va îmbolnăvi de vertij de la roata de bâlci a veșnicului târg kitch ”de Crăciun” amenajat în aceeași locație.

Ce e drept, calul a fost destul de sceptic cu privire la patinoar. ”În fond”, ne-a zis, ”din 2004 patinoarul se face și se mută ca locație mai ceva ca Aquapark-ul”…

Prin urmare, platoul Sălii Sporturilor ”Horia Demian” OSĂ intre în faza de recepție undeva pe la începutul lunii iulie. Iar după ce OSĂ fie recepționată lucrarea – ceea ce DEJA va fi o premieră în acest oraș în care nu știm încă care dintre lucrările publice inaugurate cu alaiul de fotografi și jurnaliști de casă a fost vreodată ȘI RECEPȚIONATĂ, aflăm că, ocazia Sărbătorilor de iarnă, aici va fi amenajat un patinoar și un târg de Crăciun. Și, desigur, să nu uităm, printre sutele de metri pătrați de dale, de asemenea, au fost plantați 101 arbori. Firește, proiectul va fi completat cu lucrările de pe malul Someșului care sunt în derulare.

Nu vă mai obosim cu miile de parametri tehnico-edilitari tastați la postare că au fost atinși, îndepliniți înainte de vreme, cu depășiri de plan și care OSĂ mai fie atinși și undeva în viitor.

Ne bucurăm că, în sfârșit, calul lui Mathias Rex este mulțumit.