In vizor

Radu Moisin, deputatul ”pupu mic”, de la specialist în dat locuințe sociale la ”iubi”, la geostrategie. Când ești sărăcuț cu duhul, mai bine taci, să nu confirmi

Fiind an cvadruplu electoral, s-a reactivat la dat din gură și parlamentarul Radu Moisin, fost primar interimar după ce DNA Cluj l-a săltat pentru șpagă pe Sorin Apostu. Din activitatea sa ca interimar se remarcă doar faptul c-a dat un apartament social contra păsărică, dar vorba lui Nelson Mondialu, nimeni nu-i perfect când e vorba de ”pupu mare și de pupu pic”.

CITEȘTE:

Consilierul local Loredana Pop nu poate cumpăra locuința ANL. Unii consilieri insinuează că MINTE cu privire la venituri

Nelson Mondialu a fost combinat cu iubita lui Moisin! Nelson despre Tania: „Mi-o fost draga! Atata pupu mi-o dat…”

”Numele meu e Pupu mic și v-am dat un Pupu mare, alături de Maestrul meu de Promisiuni electorale”

La o emsiune de chitanțer de Maestrului Său Păușarul Minciunilor, Răducu zis și ”Pupu mic” s-a trezit să opineze cu privire la războiul din Ucraina folosind retorica Rusiei: că ar fi cazul de negocieri și alte bla-bla-bla-uri de pe vremea când Rusia era Uniunea Sovietică, iar rudele-i lucrau în Securitate.

Zice ”Pupu Mic” că cele două părți ar trebui să se gândească la un tratat de pace pentru a pune capăt războiului. Că vorba aia: ”să fie pace în lume”.

Ia citiți geostrategie de locuință socială:

”Multe lucruri nu s-au schimbat în 2023 din punct de vedere teritorial. În schimb, au murit și au fost răniți sute de mii de oameni. În afară de cei care vând armament în lume, nimeni nu are de câștigat de pe urma acestui război.

Orice se poate întâmpla pe viitor. Îmi doresc ca acest război să se termine cât mai repede din mai multe motive, iar unul dintre acestea este de a diminua riscurile unui conflict mai larg. Am văzut că au apărut știri în acest sens, cum că Rusia ar putea ataca Germania sau Finlanda, dar sunt niște fabulații, părerea mea. Aceste afirmații apar doar ca să inducă frică în populație.

În mod pervers, acest război le convine politicienilor slabi.”

Lăsând de o parte faptul că nu poți face pace cu cineva care nu vrea pace și că Ucraina nu are de ce să mai cedeze din teritoriul ei tocmai că a făcut prea multe concesiuni din cauza ”politicienilor slabi” invocați invers de către acest cărător de geantă fără coloană al #Baronului_OSĂnhauzen, nu înțelegem de unde spumele mării își trage Răducu seva de gestrateg și, mai ales, ce ne interesează pe noi alegațiile sale cu privire la acest subiect? Poate ne spune Răducu pentru ce a câștigat o șapcă de bani zăcând în Parlamentul României din 2020 încoace?

CITEȘTE:

Deputatul PNL de Cluj, Radu Moisin, ne spune un ”pupu mare” despre salvarea industriei românești prin plafonarea prețului energiei și în cazul industriei mari. Răducule, vezi că statul e proprietarul a 90% din piața energiei, poate ”produce” mai ieftin, fără tot felul de căpușe pe parcurs, și nu mai e nevoie de praf în ochi cu plafonarea prețului

Radu Moisin, deputat PNL Cluj, muncește asiduu citind în Parlament declarații despre „parteneriatul peste secole dintre România și Franța”

Parlamentarii clujeni au degeaba mailuri de serviciu? Moisin si Sarmas, repetenti la comunicare! Culmea ironiei – Sarmas a fost presedinte al Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei!

Adică ne-am procopsit cu un papagal care o huzurește pe banii noștri și are păreri putleriste, mama lui de liberalism!