Politica

Parlamentarii clujeni au degeaba mailuri de serviciu? Moisin si Sarmas, repetenti la comunicare! Culmea ironiei – Sarmas a fost presedinte al Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei!

Dupa cum v-am obisnuit deja, Ziar de Cluj analizeaza periodic activitatea parlamentarilor clujeni. Macar noi sa nu ii lasam sa stea linistiti in scaunele din Senat si Camera Deputatilor. Am testat cat de importanta este comunicarea pentru ei. Dupa ce in urma cu trei saptamani v-am aratat ca deputatul USR PLUS Cluj, Viorel Baltaretu are o amnezie grozava de cand a ajuns in Capitala, acum a venit randul altor deputati clujeni.

Citeste si:

Aerul de Capitală și statul în scaunul din Parlament nu îi priesc deputatului Viorel Băltărețu: i-au declanșat o amnezie gravă, în fază terminală

Astazi este randul deputatilor PNL, Sabin Sarmas si Radu Moisin. La fel ca si colegul lor Viorel Baltaretu, nici liberalii nu catadicsesc sa isi verifice mailurile de serviciu. Daca ii doare in cot de presa, va imaginati cam cat de importante sunt pentru ei sesizarile cetatenilor. In epoca internetului, a digitalizarii despre care vorbeste atat de mult Emil Boc, Sabin Sarmas (IT-ist de profesie, fost presedinte al Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei!!!!) si Radu Moisin nu isi verifica mailurile de serviciu.

In 8 septembrie 2021, ambii deputati au primit un mail cu urmatoarele intrebari din partea Ziar de Cluj:

20 de zile mai tarziu, nu am primit nici un raspuns din partea lor!

La ce bun mai exista mailurile de serviciu ale parlamentarilor platiti regeste luna de luna? La ce bun mai au consilieri parlamentari care ar trebui sa se ocupe de imaginea deputatilor, de mailurile pe care acestia le primesc, de programarea audientelor? La ce folosesc de fapt si cabinetele parlamentare?

Sa retinem un aspect foarte important: indemnizatiile parlamentarilor, salariile consilierilor, chiriile pentru cabinete sunt platite din bani publici, deci din banii nostri, ai tuturor.

P.S. Nici pana acum, domnul Baltaretu nu s-a sinchisit sa ne ofere un raspuns la aceleasi intrebari pe care le-au primit Moisin si Sarmas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *