In vizor

În loc să vă dați în cap pe stradă pentru un loc de parcare, mergeți și parcați-vă mașina în curtea blocului Baronului OSĂ: acolo nu se desființează parcările

Un nou caz de agresiune între doi clujeni pentru un amărât loc de parcare, că Baronul OSă care baronește peste Cluj-Napoca de 20 de ani nu a avut bunul simț să se țină de promisiunile electorale din primii ani, iar acum cică ”a declarat război mașinilor”.

În loc de parkinguri sub și supraterane, de zone cu garaje îngropate sub locuri de joacă pentru copii, Baronul desființează parcări. Peste tot, numai la el în curtea blocului nu. Că n-are chef să-i pună vecii rahat pe preș și clanță și vrea să pară cool, de-al lor, pentru ei.

CITEȘTE ȘI:

În Cluj-Napoca e un deficit de 7000 de locuri de parcare. Primăria nu are bani pentru parkinguri

Clujenii din Mărăști așteaptă de 3 ani parking pe Trotușului. Primăria: OSĂ se facă dacă vor fi bani

Iar clujenii, în loc să-l amendeze pe mincinosul Baron OSĂ se păruiesc și se insultă între ei:

”Chiar m-am săturat de oamenii cu probleme psihice. Luni primul meu drum o să fie la secția de poliție să fac plângere. Astăzi am fost agresat fizic de acest individ, fiindcă am avut tupeu să parchez în spatele blocului lui.

Noroc cu șeful meu, care a sosit între timp și a luat de pe mine omul. Și noroc cu angajații de la magazinul vecin. Altfel aș fi luat o bătaie. Fiindcă sincer nu aș da într-un bătrân. Chiar dacă ar merita.

Le mulțumesc angajaților de la magazin fiindcă au fost promți și au și căutat înregistrările de pe camerele de supraveghere. Și da, am scăpat fără răni. În schimb acest om a creat destule probleme până acum în zonă. Și nu o să-l las să scape, fiindcă poate următoarea victimă nu o să aibă norocul meu.

Locul omului chiar ar fi într-un azil. Sau măcar ar trebui să ia tratamente, fiindcă altfel este pericol public. Și nu eu zic asta, ci toți angajații magazinelor din zonă”, a transmis bărbatul pe un grup de Facebook destinat șoferilor clujeni.

Deci, domnu’ ”sătul de bolnavi psihici”, dacă vă întrebăm cu cine ați votat și cât de mândru sunteți că sunteți clujean, după imbecilitățile pe care le-ați postat știm sigur că ați votat cu Baronul OSĂ și sunteți extrem de mândru de artificii, sclipici și alte căcaturi de PR, că-i fain la Cliuuuuj, findcă e fain. Ați ratat problema, cauza pentru care respectivul ”agresor” v-a agresat și mai ales care este deșelatul moral care se face vinoat de această situație – și nu numai locurile de parcare sunt probleme create de cumetriile economice și politice ale acestui baronaș. Numai dacă luăm în considerare cum își dau vecinii în cap prin tribunale din cauza Urbansimului de Cumetrie clocit și acceptat de el în Baronie – câte sute de prcese, nervi, timp și bani pierduți, pentru abuzurile care se fac cu știința lui și ar fi suficient.

CITEȘTE ȘI:

Un clujean a luat țeapă de la Primărie. I-a fost desființat garajul, dar nu a primit altă parcare în loc

Așa că, în loc să vă mai dați în cap cui i se cuvine un loc de parcare, al cui e trotuarul, al bicicliștilor, al trotinetiștilor, al scuterelor, al pietonilor, mai bine v-ați lua mașinile și ați parca în curtea blocului Baronului. Cu un drum veți putea admira nesimțirea în toată splendoarea sa: cum se aplică intransigența numai unora, altora nu, în funcție de cumetrii și vecinătăți.

CITEȘTE ȘI:

Cică: Unde OSĂ fie „rase” următoarele garaje în Cluj-Napoca? Oriunde numai în curtea blocului în care locuiește Însuși El, Măiestrică Boc. Că ”bunul gospodar” lasă mizerie la el în curte, dar face ”curat” la alții

Cum mințea municipalitatea prin intermediul presei de chitanțier că ”ultima redută a garajelor” care se demolează în Mănăștur este pe strada Mehedinți? Să vă arătăm ”reduta” de pe Primăverii 4-6, că de aia din curtea blocului lui Boc suntem sătui

Chiar nu v-ați săturat de această Baronie a PDL al PNL Cluj, de odul în care sunteți mințiți de 20 de ani că OSĂ fie mai bine, mai frumos, mai luminos?

Vă meritați soarta!