Rautacisme

Cică: Unde OSĂ fie „rase” următoarele garaje în Cluj-Napoca? Oriunde numai în curtea blocului în care locuiește Însuși El, Măiestrică Boc. Că ”bunul gospodar” lasă mizerie la el în curte, dar face ”curat” la alții

Ne zice trompețica lui Boc: „Vom continua cu demolarea garajelor și anul acesta. Deja au fost trimise somații atât în Mănăștur, cât și în Mărăști, urmează și în Grigorescu, acolo, cu aceste somații vom termina desființarea garajelor din Grigorescu și zona Plopilor – acestea sunt zonele pentru anul acesta”.

DESPRE TISTA POVESTE CARE DUREAZĂ DIN 2014 CITEȘTE ȘI TE DOCUMENTEAZĂ AICI: “Ecoul lui Boc”, Dan Tarcea, ne spune că “Niciun garaj nu va mai exista la Cluj-Napoca”. Adică ce ne spunea şi primarul în august anul trecut: “Nu scapă nici un garaj nedemolat!”

Dar adevărata întrebare la care trebuie să ne răspundă Boc-cel-just și vajnica sa trompețică este: când are de gând să demoleze garajele din curtea blocului în care stă (vezi sus foto cu zonă de privilegiați)? Pe cele din vecinătate?

Sau îi este frică de mormăielile vecinilor?

Revenind, ne mai zice trompețica lui Boc că peste 2.000 de garaje au fost demolate în cartierele clujene în anul 2021 și alte peste 2.000 anul trecut. Și că locul celor dărâmate în 2022, în cartierele Gheorgheni, Grigorescu, Mărăști, Mănăștur și Zorilor, nu numai că au fost amenajate 2.297 noi locuri de parcare, dar au fost amenajate și puncte gospodărești îngropate. Că a existat ”un spor de 22-24% în ceea ce privește locurile de parcare obținute în urma demolărilor garajelor”. 22% din 2200 reprezintă o creștere de 484 de locuri noi de parcare. Iar 24% reprezintă 528 de locuri noi de parcare. Dar cum Șeful său vede piramidă în loc de paralelipiped dreptunghic, la fel și trompețica sa a trecut prin școală agale și vede monstruos, dublu la dublu.