Rautacisme

Rezistacul neomarxist Dumitru Cornel Valcu este un mitoman sadea! L-am prins cu duma!

Dumitru Cornel Valcu e un isteric civic clujean, mai trist ca Bobita Radulescu. Mai trist, fiindca e mai batran, si emite o halena naftalinica penibila, fata de Bobita, care se mai scoate cu ochii aia de husky nedus afara sa isi goleasca basica udului.

Recent, Valcu s-a nevoit sa scrie si el cateva randuri pe un grup de facebook tot mai vizibil, unde se fac discutii tot mai interesante si mai argumentate. Valcu moare de nervi ca simpli membri reusesc sa genereze acolo dezbateri cu priza si, frustrat cum e, incearca sa stea si el „pe piata”, bagand cate un tromf din cand in cand. Cum a fost asta:

Cornelus asta crede ca toti sunt prosti si ca uita ce penibil moment a fost ala pentru gasca de isterici rezistaci clujeni. Noi nu suntem nici prosti, nici uituci. 

La acel protest, despre care Ziar de Cluj a relatat AICI, si care a avut loc in octombrie 2015, au participat putin peste 50 de activisiti ecologisti, CA SA SALVEZE COPACII DE PE MALUL SOMESULUI. Stiti cum au protestat ipocritii? Desfasurand un sul de hartie de circa 200 de metri de-a lungul stradutei, pe care au scris chestii ecologiste… Ce ironie, sa protestezi impotriva taierii unor copaci pe hartia care s-a produs din taierea copacilor… 

Ce vremuri! Guta si Doho mureau de foame, nu sperau ca, in curand, o sa frece celuloza timp de patru ani in parlament pentru 5000 de euro pe luna.

 

Asa ca Valcule, Cornelule, Mitica, plimba hariboul cu fonfleurile tale civice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *