In vizor

Drum din deșeuri pe ”dealul din sus de Răzoare” din Florești. Pivariu a promis amenzi din luna martie. Doar gura de el

Deși noul primar al comunei Florești (fostul viceprimar, deci nu un neștiutor al problemei), promite din luna martie că va acționa ferm și-i va amenda pe cei care își aruncă deșeurile ilegal, dealurile din jurul comunei se umplu de rîmpi ilegale.

Ultima a fost semnalată de un floreștean pe ”dealul din sus de Răzoare”. Acesta a postat niște fotografii elocvente însoțite de comentariul:

„Seara pe dealul din sus de Răzoare. Una e să arunci cărămidă și moloz, alta e să lași pantofi, cârpe, colac de wc, etc…”

În luna martie, în urma a nenumărate sesizări făcute de cetățenii comunei Florești (că poliția locală din comună, la fel ca și cea din Cluj-Napoca, e de decor), Bogdan Pivariu s-a sumețit pe pagina de Facebook că va face și va drege:

„Vă asigur că astfel de fapte nu mai sunt tolerate la nivelul comunei Florești. Aruncarea deșeurilor menajere sau a materialelor rezultate din construcții, a celor voluminoase, în mod ilegal, în diverse locuri pe raza comunei nu reprezintă decât modul prin care ne batem joc de localitatea în care trăim și de calitatea vieții noastre și a mediului înconjurător. Am dispus de urgență poliției locale identificarea proprietarilor zonei descoperite astăzi ca nou loc de depozitare ilegală a deșeurilor, iar sancțiunile vor fi dintre cele mai drastice. Atât proprietarii terenurilor pe care se depozitează deșeuri, cât și persoanele care apelează în mod deliberat la cărăuși de ocazie pentru astfel de operațiuni, vor fi identificați și vor fi sancționați. În urma acțiunilor de igienizare derulate pe întreaga Centură de Nord, am solicitat polițiștilor locali acțiuni suplimentare de monitorizare și identificare a indivizilor care continuă să comită astfel de fapte.”

A făcut de s-a ales cu un drum din deșeuri în vârful dealului. Idilică imagine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *