Politica

Rareș ”ÎN30DEZILE” Bogdan face gargară televizată la adresa lui Boloș: ”I-am spus lui Marcel Boloş să nu se comporte ca un contabil, să se comporte ca un liberal responsabil”. Adică să nu se chinuie să fie profesionist, să fie politruc și să mănânce cu polonicul cel mare, ”ca un liberal”

Euroșparlamentarul PNL Rareş Bogdan a declarat marţi seară, despre o schimbare a lui Marcel Boloş din funcţia de ministrul al Finanţelor, că nu îl dau afară pe domnul Boloş, îl roagă doar să fie liberal. I-am spus să nu se comporte ca un contabil, să se comporte ca un liberal responsabil, a precizat prim-vicepreşedintele PNL, referitor la negocierile cu Comisia Europeană privind scăderea deficitului şi măsurile fiscale care urmează să fie stabilite de Executiv. PNL nu va accepta să se distrugă capitalul românesc, proprietatea privată, a mai dat asigurări Rareş Bogdan, el afirmând că trebuie să se pună la masă coaliţia pentru a stabili măsurile cele mai puţin nocive, transmite News.ro.

  • ”Nu-l dăm afară pe domnul Boloş, îl rugăm doar să fie liberal”, a afirmat Rareş Bogdan, despre nemulţumirile din partid faţă de modul în care ministrul Finanţelor negociază măsurile fiscale pentru atingerea ţintei de deficit.
  • ”I-am spus lui Marcel Boloş să nu se comporte ca un contabil, să se comporte ca un liberal responsabil. El este un liberal, este român, ştie interesul national al României, cunoaşte relaţiile noastre cu Comisia, ce se poate negocia sau nu şi nu cred că metoda elicopterul în care îi afectăm pe toi şi facem un talmeş-balmeş este una sănătoasă”, a spus Rareş Bogdan, în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News.

Prin urmare, fiți atenți, la ce porumbei scoate pe gură băietul care cică se pricepe la comunicare că, chipurile, a fost jurnalist: ”Bă, Boloșe, nu te chinui să fii profesionist, fii politruc așa ca restul”.

Despre informaţiile pe surse privind măsurile fiscale de majorare a taxelor şi impozitelor, Rareş Bogdan susține că a stat de vorbă cu mulţi colegi, din teritoru, ai judeţelor, ai filialelor, şi PNL nu va accepta să se distrugă capitalul românesc, proprietatea privată.

”Nu vom accepta aşa ceva, cu toate riscurile din lume şi cred că trebuie să ne punem la masă, după această săptămână toridă şi să vedem care sunt măsurile cele mai puţin nocive”, a mai spus Rareş Bogdan.

Ce vorbești, măi, Franț? Tocmai când nen-tu Boc îi cere lui Ciolacu să-i mai dea niște posturi bugetare la ”bocărie”, să mai angajeze niște tăietori de frunză și dregători de busuioc, așa ca tine, în pita banului public, vii să ne spui din nou povești cu pești? Poate ne dai, din 2019 de când ne-am prcopsit la guvernare cu lăbăralismul (pardon, liberalismul), O SINGURĂ măsură politică luată de voi care să protejeze munca, să o încurajeze, o scutire de taxă de care să beneficieze toți, nunumai IT-iștii și constructorii unde aveți voi interese de cumetrii ”aitistice” și ”imobiliare”?

CITEȘTE ȘI: Promisiunea lui Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu primarii: ”În săptămânile următoare vom lua decizii concrete”. Emil Boc s-a băgat și el în cadru: mai vrea niște funcționari în Primărie

NIMIC, bă, așa că mai lasă orăcăiala!

Unde sunt cele 30 de zile în care ai rezolvat să nu mai existe pensii nesimțite? În poze penibile pe Facebook, Răreșică. Singura satisfacție pe care o produci este modul în care ești bot în bot cu toți cei pe care-i înjurai și porcăiai pe când chipurile erai jurnalist (inclusiv Emil Boc, alt halitor de broaște râioase). Moare și oglinda de scârbă, bă!