Vocea ta

Îl facem noi, doamnă, de mândra publicitate pe ghiolbanul cu licență de taxi care face umbră degeaba la Aeroport. Bă, dar chiar nu vă e jenă să aveți printre voi asemenea subspecie de taximetrist?

E plină lumea de ghiolbani needucați, dar ca râtanii care chipurile fac taximetrie la Aeroportul Internațional Cluj-Napoca, mai rar. Nu este prima data când subspecia aceasta de taximetrist de aeroport se manifestă plenar ca un muc atârnând din nara unui boschetar. Tot felul de loaze needucate invadează poarta de intrare aerian a municipiului nostrum, iar autoritățile le tolerează. Poate că sunt pe placul lor?

Avem două întrebări, una pentru taximetriștii profesioniști din Cluj-Napoca și asociațiile patronale: nu vă e jenă, bă? A doua petru autorități – de ce spumele mării nu faceți un birou de reclamații în Aeroport și ghiolbanilor de acest gen să le interziceți pe viață să mai calce în incinta porții aeriene a municipiului?

Chiar așa s-a ajuns, ca toți needucații să ne reprezinte?

Până primim un răspuns, uitați-vă bine la fața de spălat pe jos a acestui individ și evitați-l!

”Bună ziua,

Numele meu este Elena Cherecheș și vreau să vă povestesc o întâmplare personală avuta ieri la Aeroportul Internatinal Cluj-Napoca.

După un zbor cu Wizz ieri (luni – n. red.) în jurul orei 12 am aterizat la Cluj, împreună cu soțul meu la ieșire din aeroport ne îndreptăm către taxi-uri care își așteptau clienți în rând. Mergem la primul “domn” care aștepta ieșit din mașină, rezemat de portbagaj, îl salutam respectuos, nu primim răspuns, îi spunem adresa unde dorim să ajungem (adică cartierul Gheorgheni) și îl întrebăm dacă ne poate duce? Nu primim răspuns nici de această dată, doar îl observăm cum se strâmbă… Îl întrebăm din nou dacă dorește să ne ducă, dacă este ok adresa… nu ne răspunde nici de data aceasta, dar dă semne ca ar vrea să deschidă portbagajul.

Văzând atitudinea lui și lipsa de profesionalism, având în vedere ca noi discutăm cu el și nu primeam un răspuns, îi spunem că nu este obligat să ne ducă dacă nu dorește, având în vedere ca nu vrea să vorbească cu noi, în acel moment a fost ca și cum am pus foc pe el, începe să vorbească foarte urât, să ne înjure, să plecăm mai departe etc. (atașez o poză pentru a se vedea atitudinea).

Am făcut o sesizare și la dispecerat, primind răspuns ca vor face verificări. Până fac cei de la dispecerat verificări, am luat decizia să vă spun și dvs. întâmplarea mea, poate mă ajutați cu un sfat, unde aș putea să-l reclam pe acest “domn”.”