In vizor

”Noaptea, ca hoții”, Alin Câmpean, fostul comandant al Poliției Dej care ”se bătea pe burtă” cu interlopii, a devenit șef la Poliției Gherla

În 12 aprilie, Alin Câmpean, fostul șef de chefuri al proxeneților din Dej, a câștigat, prin concurs, șefia Poliției Gherla.

De ce ”concursul” este un fel de ”noaptea, ca hoții”, citiți și vă dumiriți.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Noi știam încă de acum un an că

Alin Câmpean vrea să se mute la Poliția Gherla. Dar era o problemă cu faptul că prietenul proxeneților de la Dej are probleme cu testarea psihologică.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Între timp problemele psihologice au fost surmontate. Alin Câmpen ș-a rezolvat problema cu copilul prins beat mort la volan, șefii din Poliția Română a trecut extrem de ușor peste sulfuroasele relații ale acestui polițist (șef de municipală) cu proxeneții și interlopii Dejului, așa că omul a reintrat în pită (pe șestache, fără să mai comunice nimeni că, din bani publici, amicul unor proxeneți își continuă cariera publică). În fond are și municipiul Gherla proxeneți și interlopi locali, or fi având nevoie și aceștia de un prieten de șpriț, nu?

Dar noi plătim Poliția Română să ne apere, să dea ”Lege și Ordine” la tot cartierul, în schimb primim slujbași care trag aghioase grele cu proxeneții, se bat pe burtă, la vedere, cu interlopii, la adăpostul uniformei vând droguri de mare risc, abuzează de poziția lor, ăși spală beizadelele de păcate șamd. În contextul actual este bine să vedem cum Poliția Română își albește cioara neagră și ne-o cocoață înapoi pe gard să cânte despre ”Lege și Ordine”.

Această bătaie de joc trebuie să înceteze, nu e așa domnu’ ”Pierdoiu”, efemer ministru al Internelor, după sinistra șefie a lui ”Dottore” Lucian Bode și a câtor alți miniștri numiți pe competențe de partid, nu profesionale sau intelectuale?!

Despre cum se bătea pe burtă cu proxeneții și interlopii din fief, Alin Câmpean, șef al Poliției Dej, a vuit întreaga presă. Mai puține a consemnat presa (excepție Ziar de Cluj) despre cum șefii IPJ Cluj au pus pământ de flori peste ancheta internă a acestui ”amic al borfașilor”.

Ca la Premiile ”Puliță” putem să începem cu felicitările pentru operațiunea ”Săvopsim cu alb rahatul, să-l dăm cu odicolon”, începută încă din mai 2020):

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Felicitări domnilor comandanți Mircea Rus și Constantin Ilea pentru modul în care ați îngropat ancheta de la Control INTERN

Citiți și vă minunați despre gradul de nemernicie în formă continuată a celor care cică îi plătm să fie Poliția Română:

”Noi n-am zis nimic. Ne-am gândit că până la urmă nimeni nu își pune pielea și obrazul să îi salveze ”reputația” polițistului Alin Câmpean. Ne-am gândit că în al 12-lea cea, comandantul Mircea Rus, în subordinea căruia se află cei de la CONTROL INTERN, își menține codul de integritate pe care l-a fluturat public. Ne-am gândit că n-are cum să fie adevărat că după ce a apărut poza de la cabana respectivă, Alin Câmpean chiar să fi venit în seara aia la Cluj-Napoca să se vadă cu protectorul său, CONSTANTIN ILEA – ADJUNCTUL IPJ CLUJ, ca să vină cu o soluție salvatoare să nu fie sancționat disciplinar. Ne-am gândit că de data aceasta nu vor albi o cercetare disciplinară cum au făcut și în cazul polițiștilor care se chefuiau la manele cu hoții de lemne. 

(…)

Și-acum să recapitulăm și să aflăm și alte aspecte.

1. Poza e din 8 septembrie 2019, cică, se arăta într-un articol din  Evenimentul Zilei și în răspunsul IPJ CLUJ.

2. Copilul comandantului de la Dej a scris pe FACEBOOK că poza e din 2016(click pentru rezolutie full).

3. Alin Buși, cel din dreapta(în bluză de trening neagră), figurează pe lista celor lăudați pentru donații în perioada pandemiei.

4. Haideți să jucăm jocul Găsiți asemănările:

FOTO 1 

FOTO 2

(Ups, sursele noastre au pus indiciul sub FOTO 2…)

5. Și alții l-au văzut pe Câmpean la cabană în duminica aceea (click pentru toată conversația).

Dragi clujeni, păstoriți de IPJ Cluj, v-ar mulțumi faptul că Alin Câmpean (oh, dejenilor, voi știți mai bine) a primit totuși o mustrare scrisă? Nu pentru cheful lui Roni sau prietenii cu interlopi (acele relații care aduc atingeri grave reputației profesionale). Cică a încălcat prevederile ordonanțelor militare dinainte să apară acea fotografie și pentru asta l-au mustrat în scris. Probabil că e vorba despre acel moment în care Alin Câmpean v-a arătat că nu e fraier ca toată pulimea, înainte de episodul cu cabana:

Bine… astea le-am aflat noi rapid, în maxim două zile, cu ca voi în două saptămâni. Dacă stăm să ne gândim cât puteau cerceta cei de la Control Intern. Hai că vă dăm un pont: întrebați și alți polițiști de la DEJ, ăia care au responsabilitatea uniformei și nu mint, dacă au vorbit cu noi, poate vorbesc și cu voi. #caidee

La poza cu Valeruț și interlopii ce o să spuneți? Că e o prietenie benefică pentru reputația unui polițist? ”

PENTRU A ÎNȚELEGEA ACȚIUNEA ”NUFĂRUL”, CITEȘTE ȘI:

Fostul comandantul de la DEJ, Alin Câmpean, a scăpat de amenda primită pentru cheful de pe Valea Tărpiului

Așa că lucrurile mergeau dinspre rău spre mai bine pentru orospitul amic al borfașilor din Dej (de parcă dacă poza ”ar fi fost făcută cu un an înainte”, așa cum a fost ”spălat” Alin Câmpean, era mi puțin gravă afișarea cu proxeneții și borfașii Dejului!), când (așchia nu sare deprate de trunchi!), beizadeaua care măcănea pe Facebook în apărarea tatălui, a comis ÎN STARE DE EBRIETATE un accident grav de mașină.

CITEȘTE:

EXCLUSIV Băiatul fostului comandant de la Poliția Dej, în stare gravă la spital! Cătălin Câmpean a provocat un accident rutier în care el și prietenii săi puteau sfârși electrocutați

Ei, alți bani, altă distracție, altă muncă de mușamalizare, de albire la ”NUFĂRUL” Pilelor, Cunoștințelor și Relațiilor!. Vă mirați că anul trecut domnul Alin Câmpean nu putea să surmonteze niște probleme psihologice și să ia examenul de șef al Poliției Gherla?

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV! Pentru un copil de polițist alcoolemia vine dacă sună presa să întrebe! Băiatul fostului comandant de la DEJ a provocat un accident în stare gravă de ebrietate

Credeți că a contat pentru Justiția română de Pile, Cunoștințe și Relații faptul că (cităm):

”rezultatul confirmă cu tristețe că băiatul fostului comandant s-a urcat băut la volan, având o alcoolemie de 1,20 g concentrație în sânge. Alți doi prieteni de-ai acestuia au scăpat ca prin urechile acului din autoturismul grav avariat, înconjurat de fire de electricitate în vreme ce afară ploua.

Cătălin Câmpean nu fusese testat cu etilotestul din cauza stării grave în care s-a aflat ca urmare a provocării accidentului. De la acesta s-au prelevat probe de sânge care în data de 4 ianuarie au fost transmise celor de la IML Cluj. Între timp băiatul a fost externat, iar rezultatele nu au fost comunicate. Abia azi s-a aflat alcoolemia: 1,20 g la 1000 ml sânge. ”?

În fond judecătorii au ”judecat” la ”încadrarea” la care tovarășii de uniformă ai tatălui au încadrat fapta (asta ca să înțeleagă toată lumea cam ce încerca să facă mama ucigașului drogat la volan de la ”2 Mai”, ca să traficheze dosarul pe încdrare și de ce a fost REȚINUTĂ PENTRU 30 DE ZILE, pentru TENTATIVĂ de influențare a Justiției).

Credeți cumva că pe Alin Câmpean l-a urmărit cineva în tentativele sale de influențare a justiției? Se întreabă cineva cum de a scăpat ulterior plodul de polițist (acum șef la Gherla) de o acuzație de conducere cu o alcoolemie de 1,20 ml în sânge? Fără acuzație de distrugere, de vătămare coroporală deosebit de gravă, de tentativă de omor din culpă (având în vedere că s-a urcat beat mort la volan, provocând gravul accident în care erau să piară cu toții, șofer și ocupanții mașinii)? Bine că n-au izbit frontal o mașină de nevinovați, ăia sigur nu ar fi scăpat.

CITEȘTE ȘI:

Fiul fostului șef al Poliției Dej a scăpat de o posibilă condamnare pentru accidentul produs în stare de ebrietate

Blânzii și înțelegătorii judecători din Dej (de unde? din Dej, fieful proxeneților și borfașilor cu care se afișa la chef tpticul) au dat o sentință ”mumoasă”:

”Pedeapsa minimă stabilită pentru Câmpean Jr. a fost condamnarea la 8 luni de închisoare cu suspendare, însă magistrații de la Dej au decis amânarea aplicării pedepsei.”

Totuși, cine va răspunde dacă, fix ca în cazul borfașului prins de 11 ori conducând fără drept și nesancționat de către bravii polițiști clujeni, a 12-a oară (așa cum a făcut-o protejatul milițienilor din Cluj), beizadeaua actualului șef al Poliției Gherla recidivează la alcool și ucide pe cineva?

CITEȘTE ȘI CUM INTERLOPII CLUJULUI SUNT PROTEJAȚI DE INTERLOPII DIN POLIȚIA CLUJEANĂ:

Protejat de justiție, un interlop din Cluj a condus de 11 ori fără permis. A 12-a oară a ucis un om

Asta pentru a înțelege de ce Poliția județului Cluj nu este altceva decât un șir de cumetrii în care abuzul și proxenetul se simt ca acasă. Nouă ne-ar părea rău de polițiștii cinstiți din această șerpărie. Dar cum nu au coloana vertebrală necesară să iasă în față și să spună adevărul, îii lăsăm în rușinea lor!