In vizor

Felicitări domnilor comandanți Mircea Rus și Constantin Ilea pentru modul în care ați îngropat ancheta de la Control INTERN

A venit răspunsul de la Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj referitor la ancheta internă demarată pentru prieteniilie șefului POLIȚIEI DEJ cu diverși interlopi și participarea lui la un chef organizat la o cabană de pe Valea Tărpiului. 

VEZI și: O captură cu un pește mare din Poliția Dej – Alin Câmpean într-un grup de 5, la o ieșire în aer liber în 13 aprilie

Ați auzit ”varianta salvatoare” și într-un articol pe EVZ: poza e din toamnă.

Noi n-am zis nimic. Ne-am gândit că până la urmă nimeni nu își pune pielea și obrazul să îi salveze ”reputația” polițistului Alin Câmpean. Ne-am gândit că în al 12-lea cea, comandantul Mircea Rus, în subordinea căruia se află cei de la CONTROL INTERN, își menține codul de integritate pe care l-a fluturat public. Ne-am gândit că n-are cum să fie adevărat că după ce a apărut poza de la cabana respectivă, Alin Câmpean chiar să fi venit în seara aia la Cluj-Napoca să se vadă cu protectorul său, CONSTANTIN ILEA – ADJUNCTUL IPJ CLUJ, ca să vină cu o soluție salvatoare să nu fie sancționat disciplinar. Ne-am gândit că de data aceasta nu vor albi o cercetare disciplinară cum au făcut și în cazul polițiștilor care se chefuiau la manele cu hoții de lemne. 

Vezi și: VIDEO: Să mă feresc de GARDĂ nu mai vreau, varianta GILĂU. Protectorii legii se întrec în dedicații cu transportatorii de lemne: fărăăăăăă număăăăăăr! 

Am o fărâmă de speranță că se va extirpa corupția din Poliția Cluj. Mai țineți minte cheful cu polițiști și infractori de la Gilău?

Ne-am gândit prost. 

„În urma verificărilor efectuate s-a constatat că fotografia care a ilustrat articolul este datată din luna septembrie a anului trecut, astfel încât starea de fapt descrisă în articol nu a fost confirmată”, ne-au răspuns cei de la IPJ Cluj. 

Și-acum să recapitulăm și să aflăm și alte aspecte. 

1. Poza e din 8 septembrie 2019, cică, se arăta într-un articol din  Evenimentul Zilei și în răspunsul IPJ CLUJ.

2. Copilul comandantului de la Dej a scris pe FACEBOOK că poza e din 2016(click pentru rezolutie full). 

3. Alin Buși, cel din dreapta(în bluză de trening neagră), figurează pe lista celor lăudați pentru donații în perioada pandemiei.

4. Haideți să jucăm jocul Găsiți asemănările

FOTO 1 

FOTO 2 

(Ups, sursele noastre au pus indiciul sub FOTO 2…)

5. Și alții l-au văzut pe Câmpean la cabană în duminica aceea (click pentru toată conversația). 

 

Dragi clujeni, păstoriți de IPJ Cluj, v-ar mulțumi faptul că Alin Câmpean (oh, dejenilor, voi știți mai bine) a primit totuși o mustrare scrisă? Nu pentru cheful lui Roni sau prietenii cu interlopi (acele relații care aduc atingeri grave reputației profesionale). Cică a încălcat prevederile ordonanțelor militare dinainte să apară acea fotografie și pentru asta l-au mustrat în scris. Probabil că e vorba despre acel moment în care Alin Câmpean v-a arătat că nu e fraier ca toată pulimea, înainte de episodul cu cabana: 

Bine… astea le-am aflat noi rapid, în maxim două zile, cu ca voi în două saptămâni. Dacă stăm să ne gândim cât puteau cerceta cei de la Control Intern. Hai că vă dăm un pont: întrebați și alți polițiști de la DEJ, ăia care au responsabilitatea uniformei și nu mint, dacă au vorbit cu noi, poate vorbesc și cu voi. #caidee 

La poza cu Valeruț și interlopii ce o să spuneți? Că e o prietenie benefică pentru reputația unui polițist? 

P.S. Domnule Graur nu fiți fericit că nu v-am nominalizat în material. De la dumneavoastră oricum nu are IPJ Cluj pretenții. După pandemie vă puteți întoarce la Chios să fiți folosit pe post de momeală pentru donații. wink – wink

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *