Justitie

EXCLUSIV Băiatul fostului comandant de la Poliția Dej, în stare gravă la spital! Cătălin Câmpean a provocat un accident rutier în care el și prietenii săi puteau sfârși electrocutați

Primul accident raportat în anul 2021 a fost provocat de tânărul Cătălin Câmpean, băiatul lui Alin Câmpean – ex-comandantul de la Poliția Dej, mutat din cauza relațiilor cu interlopii din dosarul Pești la Dej. În jurul orei 7, în dimneața zilei de 1 ianuarie, Cătălin Câmpean s-a urcat în mașină cu încă doi prieteni de-ai săi, el fiind șoferul. Autoritățile au fost anunțate la scurt timp că în apropierea Dejului există o mașină răsturnată, a cărei șofer, Cătălin Câmpean se află în stare gravă. Potrivit anchetatorilor, Câmpean Jr. a pierdut controlul mașinii, dat fiind că a condus cu o viteză mult prea mare pentru condițiile meteo nefavorabile și a izbit autovehiculul de un stâlp cu fire de electricitate. Mașina a fost înconjurată de cabluri electrice, iar juniorul și ceilalți doi prieteni au scăpat ca prin urechile acului de o moarte prin electrocutare, dat fiind că ploua. 

Cătălin Câmpean a fost transportat la Spitalul Dej unde s-a constatat că starea sa era mai gravă decât medicii puteau să facă față. S-a luat decizia intubării tânărului și transportarea acestuia la Cluj-Napoca. Sursele Ziar de Cluj susțin că băiatul se află la Neurochirugie și a suferit mai multe traumatisme în zona pieptului și capului. 

Poliția susține că tânărul nu a putut fi testat pentru alcoolemie, dat fiind traumatismele suferite. 

„Eveniment rutier pe DJ 172 F, în localitatea Sânmărghita, produs în jurul orei 07.40. Conducătorul auto de 19 ani, din municipiul Dej, care se deplasa din direcția Beclean înspre Dej a iesit de pe partea  carosabilă, acrosând un stâlp de electricitate, ulterior rasturnându-se. Trei persoane se aflau în autoturism, dintre care unul, conducătorul auto, singurul transportat la unitatea medicală. Nu a putut fi testat pe loc cu aparatul etilotest”, arată cei de la IPJ Cluj. 

Raportul pompierilor arată cum și-au riscat salvatorii viața pentru a-i scoate teferi pe tineri, dintre firele de electicitate.

”Două autospeciale și un echipaj SAJ au fost alertate, în această dimineață, în jurul orei 7.40, ca urmare a ieșirii în afara părții carosabile a unui autoturism, în localitatea Sânmărghita, com. Mica.

Pompierii au găsit autoturismul răsturnat în afara părții carosabile, iar peste acesta erau căzute mai multe fire de transport al energiei electrice, după ce stâlpul de susținere a acestuia a fost rupt în impactul cu autoturismul respectiv.
Înăuntrul autovehicului se afla un tânăr care prezenta multiple traumatisme și care era prins în centura de siguranță.
Pompierii au suspendat firele de energie electrică și au pătruns prin portbagajul mașinii, pentru a extrage tânărul de 19 ani de pe locul șoferului.
Extragerea a fost realizată cu echipamentele specifice, astfel încât să nu-i fie agravate traumatismele suferite.
Bărbatul a fost preluat în stare de conștiență de către echipajul SAJ și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, arată cei de la ISU Cluj. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *