De cartier

Nesimțirea recidivează în parcările supermarketurilor clujene VIDEO

Nesimtirea recidiveaza in parcarile supermarketurilor clujene. Joi dimineata, un „cetatean de cinci stele” si-a trântit remorca legată de jipan fix pe locul de parcare rezervat celor cu copii. Pesemne că ține neapărat să devină celebru. Incidentul a fost înregistrat recent în parcarea magazinului Lidl, de pe Calea Baciului. 

Este vorba despre aceeași parcare unde, la începutul lunii mai, un șofer nesimțit a parcat mașina pe două locuri destinate persoanelor cu handicap, cu toate că permisul special era expirat din 2014 și aparținea fiicei acestuia, care nu se afla cu el în mașină în acel moment. 

CITEȘTE ȘI: VIDEO „Te rog să nu mă filmezi, că-ți f*t telefonu’-n gură, ai înțeles?” Reacție VIOLENTĂ în parcare la Lidl a unui NESIMȚIT prins de reporterii NCN când parca nu pe unul ci pe DOUĂ locuri pentru persoanele cu handicap

Astfel, parcările supermaket-urilor din oraș par a fi devenit locul preferat al șoferilor tupeiști care țin cu tot dinadinsul să parcheze după cum îi taie capul. 

Urmăriți mai jos clipul video înregistrat de reporterul NCN: cetățeanul surprins că își parcase remorca pe un loc destinat autoturismelor în care se găsesc copii nu pare deranjat de propriul gest. 

Spiritul civic și buna creștere nu pare să-i caracterizeze pe unii dintre șoferii clujeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *