PubliNews

NOPȚILE CU CINEMA ÎN AER LIBER REVIN ÎN IULIUS PARC. „QUE DIOS NOS PERDONE” ȘI „STOCKHOLM”, ÎN ACEST WEEK-END, LA MOVIE NIGHTS

Un thriller și o dramă, ambele producții ale aceluiași regizor spaniol, sunt propunerile Movie Nights din acest sfârșit de săptămână. Amatorii de filme sunt invitați în Iulius Parc, pentru a se bucura de experiența cinematografică în aer liber. Vezi care a fost atmosfera la edițiile anterioare!

După o pauză de un week-end, în care ne-am distrat la festival, serile de film în aer liber revin în Iulius Parc, la Movie Nights. Vineri, pe 27 iulie 2018, de la ora 21.30, cinefilii vor putea viziona filmul „Que Dios nos perdone” (Dumnezeu să ne ierte), o producție din 2016, în regia lui Rodrigo Sorogoyenva. Acțiunea se desfășoară în Madrid, în anul 2011, atunci când un milion şi jumătate de pelerini aşteaptă vizita Papei. Inspectorii Velarde şi Alfaro primesc ordin să rezolve o serie de crime oribile, cât mai rapid și cât mai discret. Acțiunile lor nu sunt chiar atât de diferite de cele ale criminalului, iar suspansul este la cote ridicate.

Sâmbătă, tot de la ora 21.30, la Movie Nights va rula pelicula „Stockholm”, un film din 2013, al aceluiași regizor spaniol, Rodrigo Sorogoyenva. În 2014, producția a primit Trofeul Transilvania și Premiul pentru cea mai bună interpretare, acordat actorilor Javier Pereira și Aura Garrido, în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania. Filmul surprinde desfășurarea unei întâlniri aparent banală, dintre un băiat și o fată. El îi mărturisește că s-a îndrăgostit la prima vedere, ea nu îl crede. În plimbarea lor nocturnă sunt dezvăluite secrete și dorințe, însă realitatea dură a jocurilor psihologice și a conflictelor între sexe îi va aduce cu picioarele pe pământ. „Stockholm” ne oferă ocazia de a observa relațiile dintre tinerii din ziua de astăzi.

Movie Nights este un eveniment organizat de Iulius Mall Cluj, cu sprijinul Festivalului Internațional de Film Transilvania. Participarea este gratuită. Programul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo, iar actualizările vor fi comunicate pe pagina de Facebook și pe site-ul Iulius Mall Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *