Rautacisme

Emil Boc și-a luat cărămiduța și s-a pocnit de trei ori în piept cu ea pentru a da ”vești bune” despre ”infrastructura rutieră a Clujului și pentru decongestionarea traficului”. Pe lângă faptul că nu OSĂ decongestioneze nimic în următorii ani, unul dintre proiecte n-are nicio legătură cu el

Rapid, presa locală de chitanțier l-a consemnat pe primarul Cluj-Napoca, Emil Boc, în tentativa de PR a legării numelui său de trei mari mărețe realizări de infrastructură rutieră care, undeva într-un viitor incert, OSĂ decongestioneze  traficul din municipiu.

Asta deși toată săptămâna s-a pixelit online-ul cu mărgicile primarului. Plus că una dintre lucrări are legătură cu ”decongestionarea traficului din Cluj-Napoca” care OSĂ fie precum plăcuțele latino-agramate de la intrările din oraș cu colonizarea planetei Marte.

CITEȘTE: ÎNCĂ O ÎNCERCARE DE LICITARE a lucrărilor pe Tronsonul doi-trei (că s-a comasat) al Centurii metropolitane a Clujului

CITEȘTE: Legătură dintre Autostrada Transilvania de zona metropolitană Cluj printr-un Drum Expres. Cine execută lucrarea

Pe lângă faptul că despre tronsonul I al Centurii metropolitane, a doua licitație pentru tronsonul doi-trei al aceleaiași centuri și drumul expres de la Tureni către autostrada Melcului s-a trâmbițat în presa locală de chitanțier în fiecare zi, ultima lucrare, prezentată de către Însuși El, Cârmaciul, drept: ”S-a desemntat câștigătorul licitației pentru conectarea Clujului la Autostrada ( zona Tureni). Dacă nu se depun contestații, se poate trece la semnarea contractului. Valoare: aproximativ 100 mil euro” (adică, vezi Doamne, banul, semnarea, masa și dansul s-ar subînțelege că sunt la el), nu are nici în clin, nici în mânecă cu neostoita sa foame de imagine, ci ține de CNAIR.

Plus că e drumul expres Mărtinești – Tureni. Ce spumele mării are asta a face cu decongestionarea traficului din Cluj-Napoca?

CITEȘTE: Drumul expres Mărtinești-Tureni nu va fi finanțat prin PNRR. Boc: „Mai este o sursă de finanțare – Programele Operaționale 2021-2027. Să nu mai vorbim de bugetul de stat”

Dar nu este prima dată când Emil Boc se lipește nitam-nisam în poză să se umple de imagine, nici măcar cu această lucrare care, leagă Mărtineștiul și Tureniul de autostradă în zona Cheilor Turenilor – deci nu vedem care e legătura cu ”decongistionarea” a ceeea ce a congestionat el cu nesfârșitele și neterminatele sale șantiere care, de 18 ani, numai în zona centrală a Clujului se întâmplă.

Dar el vorbește pentru ”bocălăii” lui și asta consemnează ca o sluguță supusă presa locală de chitanțier.

Plus, văd că numai între politicienii români se practică lauda cu penalofilii care sunt veșnic abonați la banul public” Să ne mai mirăm de calitatea ”penală” a lucrărilor din bani publici?

CITEȘTE ȘI: Ghici cine s-a prezentat la licitația pentru trosnsonul I al Centurii metropolitane? O firma al cărei patron a dat șpagă… un pod unui magistrat