Eveniment

Wizz Air, tot mai des, dau cu mucii în fasole: S-a anulat zborul spre Valencia. ”Bătaie de joc, ne-au stricat concediul”

Scandal pe Aeroportul ”Avram Iancu” Cluj din cauza unei noi bătăi de joc a companiei Wizz Air, care a anulat, sâmbătă, cursa spre Valencia care trebuia să decoleze la ora 6,10, pasagerii fiind anunțați când se pregăteau de îmbarcare.

Oamenii au vociferat, revoltați, și au cerut explicații, însă în afară de ridicat din umeri nu au primit nimic.

”Bătaie de joc, nu plecăm de aici. Să caute aeronavă să ne ducă. Cum se poate așa ceva? Oameni suntem și noi”, au spus pasagerii nemulțumiți, care au cerut conducerii aeroportului să ia măsuri față de Wizz Air.

Unii pasageri au venit din județele limitrofe Clujului și nu au ce să facă.

”Am venit din alt județ, la ora 3 am fost în aeroport, mergem la Valencia în concediu. Ne-au stricat concediul, vacanța pur și simplu. Noi ce facem acum, cum mai ajungem în Valencia?”, a mai spus un pasager.

Pe lângă zborul anulat spre Valencia, compania aeriană a anunțat întârzirea cu o oră și jumătate a cursei spre Larnaca, care trebuia să decoleze de la Cluj la ora 13.

De asemenea, la sosiri sunt mai multe curse cu întârzieri: cea ce la Malmo care trebuia să ajungă azi noapte la ora 00,25 ar putea ateriza la 19,50 cu o întârziere de aproape 20 de ore, cea de la Leeds, care avea ora de aterizare 3,30 azi noapte, va ajunge la 15,55, după 12 ore, iar zborurile de la Catania și Beauvais au întârzieri neprecizate ca durată.