Rautacisme

Dacă tot se acordă ajutorul pentru încălzirea locuinței, sperăm că Emil Boc nu a uitat-o și pe defavorizata consilier local al PNL, avocata Loredana Pop

Municipalitatea a demarat procedura eliberării de hârtii prin care persoanele cu venituri mici din Cluj-Napoca vor beneficia de ajutor pentru încălzirea locuinței, îngroșând Oatea Martorilor Domnului Lor Emi Boc al lor.

Vor fi necesare o cerere (care se poate ridica din diverse locații – le găsiți pe site-ul primăriei și în presa de chitanțier a lui Emil Boc) şi declaraţie pe propria răspundere, însoțită de actele necesare care să ateste faptul că veniturile persoanelor singure, familiile sau persoanele care se gospodăresc împreună, venituri cumulate (deci toate sursele de venit), se situează sub: 2053 lei pentru persoanele singure; la 1386 lei/persoană, la familiile sau persoanele care se gospodăresc împreună.

Păi, din moment ce consilierul local PNL, avocat Loredana Pop are drept la locuință socială, cu drept de cumpărare în rate infime pe parcursul a 20 de ani, din cauză că nu realizează venituri (care venituri, sunt ținute la secret cu nesimțire în dosarul prin care Emil Boc insistă să o împroprietărească cu respectiva locație locativă, deși declarația de avere și interese a unei persoane publice ESTE OBLIGATORIU să fie PUBLICĂ, conform legii), propunem ca biata ființă să depună și cerere de ajutor pentru încălzirea apartamentului ANL.

CITEȘTE:

Noaptea mintii tupeului lui Boc: ii interzice abuziv consilierului local Anca Ciubancan accesul la documentele din dosarul Loredanei Pop pe motiv de… GDPR!

CITEȘTE:

Și-a dat consilierul local Loredana Pop demisia și nu am aflat? Sau s-a pus batista pe țambal în așteptarea ”cvorumului” care să o pună în posesie cu locuința socială la care are ”dreptul” ca pilă a PDL al PNL Cluj?

Să beneficieze total de căldură pe țeavă.

CITEȘTE:

Frunză tare de ciocan, consilierul Mătuşan întăreşte USL în odaia ANL