Rautacisme

Frunză tare de ciocan, consilierul Mătuşan întăreşte USL în odaia ANL

Este absolut îngrozitor de penibil circul politic care se desfăşoară de câteva săptămâni în Consiliul local Cluj-Napoca, unde Bocalăul nu reuşeşte nicicum să pună de-o partuză politică şi să-i ofere amazoanei Loredana Pop apartamentul de la ANL pe bani de nimic.

Că fătuca aia i-o nesimţită ce pretinde că nu are venituri, e una, dar pe noi ne-a intrigat în special situaţiunea care urmează şi anume că, în afară de consilierii USR cei răi, în afară de pesedista Anca Ciubăncan cea rea, care nu vor binele Loredanei, există un consilier local din opoziţie care tace ca bălăul în protex. Numele său este Vladimir Mătuşan de la PSD Cluj, un Dinu Păturică politic, mare amator de pizdeţ.

Dacă vă aduceţi aminte, acum vreo 7 ani a fost căsătorit cu o bistriţeancă pularnică şi a ieşit un circ de pomină când Mătuşan s-a mutat cu un băiat ca să scape de gura ei, aia i-a pus detectivi pe urme, chestii nasoale.

În mod suspect, Mătuşan nu cârâie nimic la adresa Loredanei Pop, nu are niciun fel de remarci vizavi de veniturile ei, din contră, în nesimţirea lui, a avut tupeul să o contreze chiar şi pe colega lui de partid, Anca Ciubăncan.

Explicaţia este simplă şi ne-a fost relatată de Serviciul Român de Secrete Sexuale, potrivit căruia domnul Mătuşan este chemat constant de Loredana Pop ca să o ajute la reparaţii sau diverse servicii în interiorul apartamentului ANL, unde Loredana are maximă nevoie de ciocan pntru a frăgezi şniţelele, a bate cuie, în fine, ce se face în general cu ciocanul.

Deşi aţi fi tentaţi să râdeţi, acest lucru este absolut îmbucurător pentru sănătatea Alianţei dintre PSD şi PNL, însă nu ne dăm seama pe termen lung dacă se va lăsa cu o căsătorie şi mai ales ne roade curiozitatea: unde ar putea sta proaspeţii însurăţei dupa mariaj? Asta deoarece domnul Mătuşan este de viţă nobilă si e obisnuit cu conditii de cazare premium.

E drept, iubirea cere sacrificii şi dacă e aşa, dar doar dacă domnul Mătuşan se va muta în ANL şi el, suntem de acord ca cetăţeni şi ziarişti să se voteze cât mai grabnic vânzarea apartamentului. Ce ti-e si viata asta cu aneleul asta! Cand te gandesti ca totul a inceput de la ciocanelul lui Radu Moisin!…