Editorial

Și-a dat consilierul local Loredana Pop demisia și nu am aflat? Sau s-a pus batista pe țambal în așteptarea ”cvorumului” care să o pună în posesie cu locuința socială la care are ”dreptul” ca pilă a PDL al PNL Cluj?

Scăpat în fața unui microfon prietenos, la emisiunea sa de chitanțier unde își face PR mincinos pe banii noștri, Emil Boc a declarat că OSĂ mai facă locuințe sociale că are parteneriat cu guvernul. Și noicare credeam că are doar partipriuri cu frecătorii de mangal din PDL al PNL, să-i umple pe toți de locuințe sociale ca pe fosta ”iubi” a lui Radu Moisin (azi șparlamentar român, pe atunci primar interimar), Loredana Pop, consilier local, avocat și vicepreședinte al PNL Cluj-Napoca (nu știm în care ordine).

Dacă la ședința de ”sconsciliu” local de săptămâna trecută, don’șoara Loredana a fost văduvidă de ”dreptul” ei de a primi de la partid ceea ce i se cuvine, că nu s-a realizat cvorumul și s-a opus la vot consilierul local din partea PSD, Anca Ciubăncan, de a făcu Însuși El, Încârdășitorul Șef, Excelența Sa și Primarul Emil Boc, spumiță la colțul gurii și ochiul bulbucat, observăm cum în presa locală de chitanțier s-a pus rapid batista pe țambal pe acest subiect (despre cum funcționează imoralitatea ca moralitate în PNL Cluj), totul în așteptarea unei alte ședințe de ”sconsiliu” local în care să aibă cvorumul necesar Maestrul Cumetriilor de Partid și Imobiliare pentru a-și ”omeni” membra de partid cu vânzarea locuinței sociale pe care nu ar fi avut de ce să o obțină, cu atât mai puțin să o cumpere.

CITEȘTE ȘI:

MVAI, consilierul local PNL, Loredana Pop, a fost văduvită de ”dreptul” de a-și cumpăra locuința ANL din cauza consilierului local PSD Anca Ciubăncan! Primarul Emil Boc a amenințat-o ”c-o spune” la ceilalți ”văduviți”

Bine, Loredana Pop era, în 2011, data alocării ”locuinței sociale” o amărâtă, ”decât” numai ”iubi” a primarului interimar Radu Moisin și ”secretara” lui ditamai deputatul în Șparlamentul României, Daneel Buda (pupilul securisto-sereistului Stanca de la Sălaj).

Care o plătea prost pe biata Loredana, atât de prost încât biata fată a îndeplinit punctajul necesar alocării unei locuințe sociale din fonduri ANL, muuuult înaintea altor amărâți din acest oraș. Amărâți care nu aveau calitatea de membru PDL, ”iubi” de primar interimar și secretară de ”derutat” român (nu știm în care ordine).

Oricum nimeni nu a văzut vreodată punctajul, că așa e cu ”transprența” pe bani publici în ”bocăria” Cluj-Napoca. Doar Cluj-Napoca este moșia acestor indivizi, fac ce vor pe aici.

CITEȘTE ȘI:

În rate, pe 15 ani, că e ”săracă” în venituri, consilierul local și vicepreședinte al PNL Cluj-Napoca, avocat Loredana Pop, își cumpără apartamentul ANL obținut în 2011 de la ex-”iubi” Radu Moisin

Așa că, după 13 ani, în care a fost jefuită de 100 de lei pe lună ”chiria” pentru apartamentul cu o cameră ANL (42 de mp, într-un oraș în care atâția metri pătrați au apartamente de 2 sau trei camere în blocuri ceaușiste, cu chirii de la 300 la 400 de euro pe lună), după ce a devenit și avocat și vicepreședinte al PDL al PNL Cluj-Napoca și consilier local, Loredana Pop are tot dreptul de pe lume să-și achiziționeze, în rate de vreo 400 de lei pe lună, timp de 15 ani, doborâtore ”aventură financiară” la un venit de peste 6000 de lei ad labam pe lună (conform unor legi care nu întreabă de morală, sau de ce anume mânării s-au făcut în numele ”legalității” în acest caz din orașul în care procurorii dorm în sediul pus la dispoziție de Șefu’, Însuși El, Excelența Sa și Primarul Emil Boc).

Vorbim despre astfel de mânării politice făcute în România în care 90% dintre români nu pot scoate din buzunarul propriu banii necesari unui caz de urgență: îmbolnăvire, deces. E vorba de cam 2000 de euro, bani pe care ar trebui să îi ia cu împrumut. Împrumut ca să își îngroape mortul, împrumut ca să scape cu viață. În această Românie, Loredana Pop este privilegiată de partidul din care face parte și i se fac cadouri și înlesniri, deși nu ar avea nevoie de aceste cadouri și înlesniri.

Dar politica din România (de cadre, de partid, de promovare în funcții) este ca o pedichiură la piciorul patului – la fel de utilă. Se vede după inutilitățile politice cu care se ocupă extrem de inutilii politicieni. Ei sunt utili ei între ei, ei pentru ei. Să confunde viața pe bani publicu cu viața lor personală. În rest, nouă ne dau tabla înmulțirii și mai ales a împărțirii (cu ei) să ne punem acoperiș la case – asta e, chipurile, politică de încurajare economică. În materie de eficiență a politicilor sociale nu fac altceva decât să dea chiloți pentru fundul Mării Negre. Iar ca politică de Sănătate ne vaccinează brațele Dunării. Educația este un exercițiu de sinucidere zilnică prin aruncare în cap de pe un bloc de desen. Produce nefericiți și analfabeți cu dor de plagiat pe bandă rulantă, viitori politicieni, gigibecali, giginețoi, sosoace, AURolaci și alte lighioane publice prin bunăvoința protembelizoarelor. Așa că mai bine am ara Calea Victoriei cu boii care chipurile ne guvernează.

Și așa, cu datele de la INS pe masă, constatăm că România este o colonie. Dar nu colonia unui stat străin, ci chiar a propriului stat, acaparat de o gașca de securiști-mafioți și slugile lor.

Cei 10% care trăiesc bine sunt ăia pe care șoșocarii și aurolacii îi identifică a fi străini. Nu sunt străini, sunt de-ai noștri, dar au interese străine de ale noastre:îmbuibarea personală, după ei, Potopul. Iar alde Șoșoacă, alde Simion și alți urlători de serviciu, cu urletele lor, doar încearcă să abată atenția, ca niște slugi, de la existența lor. Și, ca niște ”dinupaturică” ce sunt, speră să le ia și locul. Cățăratul pe Tricolor se învață rapid în politică!

Prin urmare:

  • Iubim modul în care Maestrul Ipocriziilor, Emil Boc, ne vorbește nouă despre ipocrizie.
  • Iubim modul în care presa locală de chitanțier se dă curată și virginală din bordelul facturilor lăsate pe noptieră.
  • Iubim ipocriziile hipsterilor care se dau civici pe Facebook și care tușesc indignați că Ziar de Cluj le pune oglinda în față să-și vadă nimicul care-i definește: vorba-n vânt, nicio implicare, doar discuții vehemente. Măcar de ar avea niște biblioteci citite în spate acești papițoi, să-și argumenteze corect și concret alegațiile.
  • Cel mai mult iubim ipocriziile papițoilor cu nik-name maghiar care-l laudă pe Emil Boc, la modul agresiv, deși acesta prăsește în domnia sa câteva legiuni de ”funari” din ”educația” primită sus la Răchițele. S-a văzut cu ocazia fiecărei plăcuțe de la intrarea în oraș.
  • Iubim ipocrizia clujenilor ”mândri că sunt clujeni”, care îl înjură în trafic pe Emil Boc timp de patru ani și care se reped să-l voteze tot pe el, că ”nu-i altu’ mai bun”. Părinții lor l-au votat 12 ani pe Funar pe aceleași considerente, iar unica moștenire ”educațional-morală” pe care le-au lăsat-o acestor votaci ai lui Emil Al Lor, este sertarul plin ochi cu chitanțe la ”Caritas” (că, poate, poate).