Sport

„Cetățeanul de onoare al Clujului”, Dan Petrescu: „Nu știu dacă o să rămân la CFR”

Proaspăt uns „cetățean de onoare al Clujului” pentru merite deosebite în sport, atașament față de oraș și iubire necondiționată de CFR, Dan Petrescu e cu bagajele făcute. 

CITEȘTE ȘI: Varză a la Cluj! Consiliul Județean îi face cetățean de onoare pe Dan Petrescu. Fanii Universității Cluj ce părere au?

Informația nu e o noutate, cum nu e o noutate nici modul lui Dan Petrescu de a lăsa cu ochii în soare cluburile de fotbal (cei de la CFR s-au mai fript o tură când Petrescu a plecat în China). Chiar și așa, Dan Petrescu a recunoscut că negociază intens cu alte echipe.

„Nu se știe încă dacă o să rămân la CFR! Sunt niște discuții, negocieri. O să vedem ce o să fac, sunt niște oferte. Până la anul nou trebuie să mă hotărăsc, să iau o decizie. Știți cum e în fotbal. Fiecare antrenor are un preț sau o ambiție. Clubul nu știe, ce trebuie să știe ei, eu am contract și ei speră să rămân. Am făcut rezultate mai mult decât bune. Eu sunt fericit aici, am mână liberă”, a declarat Petrescu la TV Digi Sport.

Cel mai probabil, Dan Petrescu va ajunge la Soci, echipă patronată din umbră de Vladimir Putin.

CITEȘTE ȘI: Dan Petrescu pleacă de la CFR! „Bursucul” s-a săturat de critici și are o super ofertă din RUSIA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *