General

Bărbatul care a violat o minoră în Cășeiu și nu a mai fost arestat că judecătorul a întârziat la serviciu, a fost prins de polițiști

Bărbatul din comuna Cășeiu, județul Cluj, care este cercetat pentru viol și care a fost dat în urmărire după ce a fugit de sub nasul polițiștilor, a fost prins.

  • Acesta a violat o minoră de 17 de ani în data de 1 februarie.
  • Deși polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, măsura a expirat până a fost emis un nou mandat de arestare preventivă de magistrații din Dej. Magistratul care trebuia să îl emită, a întârziat la serviciu.
  • În data de 3 februarie, bărbatul a fost găsit pe raza comunei Cășeiu.

”În urma cu puțin timp, bărbatul a fost depistat de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej -Secția 5 Poliție, pe raza comunei Cășeiu. A fost condus la sediul unității de poliție, în vederea punerii în executare mandatul de arestare preventivă emis de instanță”, a transmis IPJ Cluj.

Potrivit dejeanul.ro, oamenii legii ar fi anunțat Judecătoria că până joi la ora 13:00 bărbatul acuzat de viol trebuie adus în fața magistraților, fiindcă atunci expira ordonanța de reținere.

Judecătorul s-ar fi prezentat la muncă doar după câteva ore, însă polițiștii nu au mai avut baza legală să-l rețină pe bărbat și acesta a fost eliberat la ora 13:00. Decizia de arestare preventivă a fost luată la ora 16:00, potrivit minutei de la ședința de judecată.