Din oras

Până să se unească Cluj-Napoca cu Floreștiul, grație Supercom, s-a unit cu Pata Rât

Zicea ieri Înalt Prea Administrația Sa, Însuși Primarul Emil Boc, trei chestiuni:

  1. Că să avem răbdare cu Supercom,
  2. că numărul de sesizări cu privire la neridicarea gunoaielor este în scădere
  3. și că, negreșit, în viitorul apropiat, Cluj-Napoca se va uni cu Floreștiul, în primul rând datorită fantasticei sale viziuni vizionare de-a administra Cluj-Napoca de așa manieră încât, dacă El nu era, ghetou eram la ora actuală.

Și ce constatăm la o zi după auto-limbarea în propriu-i ego?

  1. Că trebuie să avem răbdare cu Supercom, că nu există concurență și n-avem la cine apela după ce nu numai municipiul a fost predat acestei firme, ci întreg județul,
  2. că sesizări se generează una într-una (vezi foto mai sus) și sesizare clujean: ”Pe Aleea Baita nr. 12 gunoiul nu a fost ridicat de 7 zile. Grămezi de gunoaie sunt peste tot. Cand s-a transformat cartierul Gheorgheni în Pata Rât? Va rog sa luati masuri si sa remediati situatia cat mai repede. Pe zi ce trece gramezile sunt tot mai mari, ca nu le ridica nimeni”,
  3. și că, în loc să ne unim cu Floreștiul, alintat de propriii săi locuitori drept ”Favelești” (de la ”favelă” pentru cei care nu ați deschis vreun dicționar, dar puteți ”gugăli”) și că măcar un cartier de-al nostru s-a transformat în ghetou, în nici o săptămână.

Mulțumim.

Vorba lui Szakats Istvan: ”cu ocazia Marii Uniri Cluj-Napoca / Pata Rât:

Iubiți cetățeni,

în calitate de Rege al Pata Râtului (am auzit asta din primărie, de la un domn azi secretar de stat) vin în fața dumneavoastră emoționat, și cu un tremur firesc în glas. Ați putea să credeți că protestez împotriva întinării numelui Regatului meu și a utilizării Numelui acestuia în vreun sens peiorativ. Deh! Au contraire!

Vă asigur că dimpotrivă. Trăim vremuri glorioase!

Până acum, doar Pata Râtul era de facto în municipiul Cluj-Napoca. Dar de o săptămână și Cluj-Napoca este de facto în Pata Rât.

Opera e completă! Pata Râtul și Cluj-Napoca s-au unit.

Îi transmit deci salutări autorităților locale care au făcut posibilă această Mare Unire, și prin prezenta, acum și de-a pururea, numesc noua țară Pata Cluj-Napoca Rât.

Pentru formarea noului cabinet regal, mesaje pe privat. Rog seriozitate.”