Diete

Ai nevoie de ajutor pentru a slabi?

Oricat ne-am dori o pastila magica care sa arda caloriile, sa ne contureze muschii sau pur si simplu sa topeasca grasimea, aceasta nu exista. Si sunt prea mici sansele sa fie obtinuta prea curand. Nu ne ramane decat sa apelam la un stil de viata sanatos, fara excese, sa facem miscare si sa ne ajutam de natura.

5 – HTP Slabire este un supliment alimentar cu rol adjuvant in cura de slabire si controlul greutatii corporale produs de Hypericum. Datorita compozitiei complexe si bine alese, produsul 5 – HTP Slabire asigura o slabire sanatoasa, progresiva, efi cienta si de durata. Acesta reduce imediat pofta de mancare (in special pofta de dulciuri), este antioxidant, tonic, hipolipemiant, stimuleaza arderea grasimilor pentru a produce energie, asigura digestia corecta a alimentelor si transformarea lor in nutrientii si energia necesare organismului, este diuretic-anticelulitic.

5-hidroxitriptofanul (5-HTP) este precursorul direct al serotoninei, supranumita si neurotransmitatorul encefalic al “fericirii”, care joaca un rol foarte important in senzatia de pofta de mancare.  Suplimentarea dietei noastre cu 5-HTP produce o reducere imediata a poftei de mancare si in special a poftei de dulciuri. 5-HTP are si proprietati calmante, antidepresive si asigura un somn linistit. Extractul de Ceai-verde are proprietati antioxidante, de neutralizare a radicalilor liberi si de protectie a celulelor organismului de actiunea nociva a acestora, dar si proprietati tonice, diuretice, de reglare a metabolismului lipidelor, hipolipemiante. Continutul in theina are efect benefic asupra sistemului nervos care este suprasolicitat in cura de slabire, reducand starile de oboseala. Are capacitatea de a dizolva grasimile, iar prin continutul de acid tanic stopeaza absorbtia acizilor grasi si a colesterolului.

Acetil-L-Carnitina este unul dintre elementele esentiale ale metabolismului energetic. Aceasta faciliteaza scaderea in greutate prin stimularea arderii grasimilor pentru a produce energie, ea asigura transportul grasimilor in mitocondrii unde sunt arse. Acest efect are loc mai intens daca este insotit de activitate fi zica sustinuta. Acetil-L-Carnitina are si un efect benefi c la nivelul utilizarii oxigenului in muschi, reducand acumularea acidului lactic in acestia.

Bromelaina este una dintre enzimele vegetale care asigura digestia alimentelor si transformarea lor in nutrientii si energia necesara organismului, mentinand tractul digestiv in stare optima de functionare. Are si proprietati diuretice, anticelulitice, inhiband depunerea de grasimi in organism.

5 – HTP Slabire este adjuvant in cura de slabire, obezitate, pofta de mancare exagerata si poate fi cumparat din Cluj-Napoca de la magazinul de prezentare Hypericum de pe strada Horea numarul 4.

.ro
Foto: Hypericum

Nota: Material cu caracter publicitar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *