Rautacisme

Ziar de Cluj mai câştigă un pariu: O SĂPTĂMÂNĂ a durat până când Emil Boc a ieşit să ne ameninţe că VOM AVEA “unul dintre cele mai moderne bazine de înot”. Se putea să nu-şi lege Excelenţa Sa, Însuşi El Primarul, imaginea de David Popovici?

Scris de 697

Pus în faţa unui microfon prietenos, Excelenţa Sa, Însuşi El, Primarul Emil Boc şi-a adus aminte că are să ne zică ceva despre bazinele municipiului Cluj-Napoca, cele care zac închise, aşa că ne-a ameninţat că, în cartierul Borhanci, vor fi demarate demersurile pentru realizarea unui bazin olimpic pentru performanță dar și pentru agrement. Vom avea în cartierul Borhanci, că ce avem în Grigorescu, sau la Sala Sporturilor, zac cu lacătul la uşă. Iar ce am avuz în Parcul Mare s-a privatizat şi s-a distrus.

“În ședința din luna iulie pe care o voi convoca cât de curând vom aproba PUZ-urile pentru Borhanci. Unul dintre ele va fi dedicat exact construirii unui bazin de înot în Borhanci. Un bazin care va avea toate facilitățile moderne, inclusiv de performanță olimpică așa cum îi stă bine Clujului”, a conjugat la viitor “voi convoca” şi “vom aproba” ca să “vom avea” edilul.

Deja, în mintea lui Emil Boc, ca şi pistele desenate pe asfaltul municipiului, extrem de încins zilele acestea, este desenat şi bazinul care va avea “o capacitate de 1.000 de spectatori.”

“Bazinul acesta de înot va fi acoperit, cu capacitate cu 1.000 de spectatori și un volum unitar ce cuprinde zone dedicate competițiilor sportive de natație ce includ bazin olimpic de înot, un bazin olimpic de sărituri, o zonă de gradenă pentru spectatori, zone de agrement, un bazin de inițiere, saune, jacuzzi, vestiare și o zonă administrativă. Clădirea organizată pe trei nivele va fi realizată în așa fel încât să existe acces la fiecare nivel din exterior (…) Vom avea una dintre cele mai moderne săli sau bazine de înot cu infrastructură modernă de ultimă generație în materia de natație”, ne-a desenat cu mânuţele prin aer, primarul Emil Boc.

în 23 iunie, Ziar de Cluj publica “rugămintea” cititorilor săi către edil: Ne scriu cititorii să-l rugăm pe Emil Boc să redeschidă Bazinul Olimpic Grigorescu. Că tot avem dublu campion olimpic la înot. Bine că nu s-a antrenat la Cluj!

Şi prognosticam: “Excelenţa Ta, Şefule, Maestre, facem şi noi ceva util, în afară să dăm din gură şi să ne lipim de imaginea câte unuia care chiar face ceva (apropos, am făcut pariuri la Ziar de Clu, în cât timp o să încerci să sugi faimă şi de la David Popovici, în cât timp ai să inventezi o mişcare de PR să îl atragi la Cluj, să te tragi în chip cu el)?”

E?

“În Cluj-Napoca, ani de zile nu a existat un bazin olimpic funcțional. Acum există trei piscine acoperite, însă una stă închisă. Chiar şi ştrandul “Sun” e cu lăcătoiul pe uşă – de stau clujenii cu cupola gonflată umflată degeaba.”

Prin urmare e perfect că Emil Boc va convoca, va promova, va milita, se va zbate şi noi vom avea.

PS: Apropos de promisiuni care n-au mai apucat să-şi vadă viitorul:

în decembrie 2015, cu câteva luni înainte de campania electorală din 2016, Boc anunța că tot acest teren de 70 de hectare ar putea fi cedat tinerilor, pe concesiune.

”Un alt proiect mare la care lucrez împreună cu colegii mei este cel privind dezvoltarea unui cartier rezidenţial al Clujului, în Borhanci, pe locaţia proiectului Casarom, care a fost abandonat. Este acolo o suprafaţă de 70-80 de hectare de teren unde putem să gândim soluţii, acum suntem în faza în care pregătim documentaţia aferentă. Mă gândesc la posibilitatea de a concesiona tinerilor şi nu numai, parcele de teren pentru a-şi construi locuinţe după un plan prestabilit de primărie”, conjuga la viitor Emil Boc.ULTIMA ORĂ

 • Acum 6 hours In vizor
  ”Pornohaci” invitat la Zilele Comunei Jucu. Pe bani publici. De ce?
 • Acum 7 hours In vizor
  Pro TEMBEL l-a omorât pe Florin Salam. Acesta susține că zvonurile sunt o exagerare. Fără să își ceară scuze, prompteriștii au șters știrea de pe site
 • Acum 8 hours Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Vernisaj Darius Ludwig la Khetane!
 • Acum 10 hours FOTOGRAFILA
  BAȘI, ARTIFICII ÎN NOAPTE, BETOANE ȘI CLAXOANE: Bine că amicul Videanu livrează, că Emil Boc dalează. Dacă și ce e pe malul Someșului în Grigorescu e parc, atunci să ne fie nouă rușine! Că nu protestăm
 • Acum 17 hours Din oras
  Garibaldi, podul care ”OSĂ” fie modernizat încă din 2014. Ecoul lui Boc, Dan Tarcea, a mai zis și el niște cuvinte despre cum ”OSĂ” fie mai frumos, mai trainic și mai arătos
 • Acum 18 hours Din oras
  ZILELE CULTURII MAGHIARE DIN CLUJ-NAPOCA: Ministrul Culturii din Ungaria și nunțiul apostolic în România, la sfințirea Bisericii ”Sf. Mihail” după restaurare
 • Acum 18 hours Din oras
  Emil ”OSĂ” Boc și-a sos ”Ecoul” și ”Inutilul” pe stradă să se tragă-n chip cu niște puble de gunoi inteligente. Cel mai inteligent lucru la aceste pubele este afacerea de cumetrie prin care au fost achiziționate de la ex-penelistul Doru Stoica
 • Acum 20 hours Politica
  PSD: Nu susținem diminuarea schemei de compensare a prețurilor la energie, ci reglementarea pieței
 • Acum 1 day FOTOGRAFILA
  Oare Urbanistul de Cumetrie știe ce scrie pe autorizația construcției din fotografie? Sau a semnat ca “primarul Boc” pentru un amic imobiliar?
 • Acum 1 day In vizor
  Emil Boc, invitație specială de participare la KHETANE din partea cetățenilor Clujului
 • Acum 2 days In vizor
  AM TRĂIT S-O VEDEM ŞI PE ASTA: Viktor Orban, citat de CNCD după discursul de la Băile Tușnad
 • Acum 2 days In vizor
  Inspectorul Şef al ISJ Cluj şi-a dat un comunicat prin ISJ Cluj care să-i justifice plimbărica pe bani publici în Tenerife: “E responsabilă cu evaluarea activităților derivate din această Mobilitate Erasmus+”
 • Acum 2 days Jos palaria
  Înepe Khetane #Comunități_Împreună! Clujenii sunt aşteptaţi, cu mare drag, la festival!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE