Editorial

ZBOARĂ, IOHANNIS, ZBOARĂ!

Scris de 602

Ce știm noi despre președintele Iohannis?

Că e mare fan al mișcării, practicând niște sporturi extrem de accesibile pentru toți românii: golf și schi. Dar cea mai mare pasiune a lui Klaus Iohannis e să practice mișcarea în afara țării, ergo să călătorească. Nu întâmplător e supranumit primul voiajor al țării.

S-a dus al nostru pă Japonia și n-a putut zbura ca toți săracii. I-a trebuit avion privat dă lux, decorat la interior ca o sufragerie de neam prost, avion a cărui închiere costă 20.000 de euro pe oră.

Deci, doar transportul fundului prezidențial din România în Japonia și retur ne costă 500.000 de euro. Să vă fie de bine, domnule președinte! Nu-i problemă, facem noi cinste cu opulența!

Doar că, înainte de a zbura spre Japonia, Klaus Iohannis și-a parcat avionul de bombardier la Sibiu, s-o ia și pe doamna Carmen. Că doar n-o să meargă prima doamnă la București, să stea ca toți proștii pe Valea Oltului, și să decoleze împreună cu soțul ei din Capitală. Nu, nenicule! Duamna Carmen trebuie culeasă de la Sibiu, dimpreună cu rochiile ei roz, să moară de ciudă împărăteasa Japoniei, că nu are așa stil ca a noastră!

Dar nu e prima dată când Klaus Iohannis face escală la Sibiu. Site-ul boardingpass.ro a analizat toate zborurile președintelui din 2022 și primele luni din 2023. Din 26 de zboruri, nu mai puțin de 19 au avut oprire și la Sibiu! Fie la dus, fie la întors, fie în ambele cazuri. Deci, doar de 7 ori nu s-a oprit președintele Iohannis la Sibiu, într-un an și două luni. Nu știm de ce n-a avut drum pe la Sibiu în aceste 7 ocazii, dar rămân cele 19 situații în care Klaus Iohannis a oprit cu avionul pe acasă, să moară sibienii de ciudă că s-a ajuns!

Un profesoraș simplu, de la Sibiu, ajuns mare președinte la Capitală. Vă dați seama că îți poți pierde mințile când te vezi la Palatul Cotroceni. Pleci de la cele 6 căsuțe ale tale, dintr-un umil orășel de provincie, și ajungi în ditai pălătoiul, pe lux și opulență.

Normal că ajungi să te crezi șeicul României și vrei să zbori cu avionul privat, care arată ca și cum ar fi explodat o bombă cu kitsch la interior.

 

Și dacă tot ai devenit maharajahul României, normal că-ți iei soția cu tine în vizitele oficiale, că fac românii cinste cu banii de avioane private! Și EVIDENT că n-o lași pe gingășa de Carmen să bată drumul până la București, să zburați împreună de acolo. Ce, doamna Iohannis e ultima româncă, să stea blocată în trafic?

Nu, bossulică! Ești președintele României! Trebuie să demonstrezi că ești bărbat adevărat și îți respecți femeia, luând-o de acasă cu avionul! Câți bărbați din România se mai pot lăuda cu asta?

Câți bărbați din țara asta mai pot spune că le plătește statul deplasarea cu avionul până în orașul soției? Bravo, doamna Carmen! Ați tras lozul câștigător! Mai rar așa bărbat atât de inutil pentru țară, dar 100% dedicat femeii pe care o iubește!ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours FOTOGRAFILA
  SĂ DĂM CU BANUL DE PĂMÂNT: Cât de frumoase sunt inutilele garnituri de cauciuc de la baza pomilor care au umplut orașul prin contract cu atribuire directă din banul public
 • Acum 2 hours Politica
  Comisia Europeană cere scăderi reale de pensii la magistrați și militari. Între timp, ministrul Apărării, se hărnicea să creeze o nouă categorie de pensionari speciali: civilii care lucrează în armată, poliție și servicii secrete se pot pensiona mult mai repede, la fel ca militarii
 • Acum 13 hours Justitie
  Elena Udrea a fost condamnată definitiv în dosarul Gala Bute
 • Acum 15 hours Politica
  Robert Cazanciuc, PSD: A crescut de 10 ori perioada interdicției de a mai obține permis auto pentru cei care se urcă băuți, drogați sau fără carnet la volan și ucid oameni pe șosele – proiect de lege votat în Senat
 • Acum 17 hours Eveniment
  Bărbat, prins în flagrant de către polițiști în timp ce transporta 16.000 de țigări de contrabandă
 • Acum 20 hours Politica
  Președintele ASF a explicat, în plin protest în Parlament: ”Euroins și City Insurance erau Muma Pădurii!”
 • Acum 20 hours Eveniment
  ANRE a amendat Hidroelectrica cu 400.000 de lei. Sancțiunea a fost aplicată inclusiv pentru neemiterea la timp a facturilor
 • Acum 21 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Traiasca banii negri din economia subterana, sursa inepuizabila de crestere economica! Inflatia se va domoli doar cand banii negri din economie se vor imputina. Adica nu prea curand.
 • Acum 22 hours Din oras
  După ȘAPTE ani de reabilitare a unui turn făcut într-un an undeva prin anii 1500, municipalitatea anunță că deschiderea oficială a Turnului Pompierilor va avea loc luni, de la ora 19.00. S-a trezit Boc de la ghiontul administrat ieri de Ziar de Cluj
 • Acum 23 hours Sport
  BASCHET CU RANGA. La meciul U-BT Cluj-Napoca-CSM Oradea, un jucător a sărit la bătaie cu o rangă. S-a ales cu dosar penal. Acum zice că ”regretă”
 • Acum 23 hours Politica
  Proiect prin care şi bărbaţii pot primi tichete cadou de ziua lor – 19 noiembrie. Gabriela Firea: “Egalitatea de şanse nu este doar despre drepturile femeilor”
 • Acum 23 hours Politica
  AUR, filiala Maghiară din Transilvania şi-a ales un nou preşedinte. Apă la moara extremiștilor români: ”Să reprezinte în continuare aspiraţiile de autonomie teritorială ale maghiarilor din Transilvania”
 • Acum 24 hours Politica
  Sindicaliștii din sport protestează luni împotriva ministrului Eduard Novak
Citește și...
Editorial

REPUBLICA PRESCRISĂ ROMÂNIA

E cea mai bună perioadă pentru bandiții României. La cum funcționează justiția în țara asta, […]

Editorial

TOCĂTOARELE DE BANI

Se toacă la bani publici în țara asta mai ceva decât carnea. Dacă facem puțină […]

Recomandările redacției
TOP CITITE