Editorial

ZBOARĂ, IOHANNIS, ZBOARĂ!

Ce știm noi despre președintele Iohannis?

Că e mare fan al mișcării, practicând niște sporturi extrem de accesibile pentru toți românii: golf și schi. Dar cea mai mare pasiune a lui Klaus Iohannis e să practice mișcarea în afara țării, ergo să călătorească. Nu întâmplător e supranumit primul voiajor al țării.

S-a dus al nostru pă Japonia și n-a putut zbura ca toți săracii. I-a trebuit avion privat dă lux, decorat la interior ca o sufragerie de neam prost, avion a cărui închiere costă 20.000 de euro pe oră.

Deci, doar transportul fundului prezidențial din România în Japonia și retur ne costă 500.000 de euro. Să vă fie de bine, domnule președinte! Nu-i problemă, facem noi cinste cu opulența!

Doar că, înainte de a zbura spre Japonia, Klaus Iohannis și-a parcat avionul de bombardier la Sibiu, s-o ia și pe doamna Carmen. Că doar n-o să meargă prima doamnă la București, să stea ca toți proștii pe Valea Oltului, și să decoleze împreună cu soțul ei din Capitală. Nu, nenicule! Duamna Carmen trebuie culeasă de la Sibiu, dimpreună cu rochiile ei roz, să moară de ciudă împărăteasa Japoniei, că nu are așa stil ca a noastră!

Dar nu e prima dată când Klaus Iohannis face escală la Sibiu. Site-ul boardingpass.ro a analizat toate zborurile președintelui din 2022 și primele luni din 2023. Din 26 de zboruri, nu mai puțin de 19 au avut oprire și la Sibiu! Fie la dus, fie la întors, fie în ambele cazuri. Deci, doar de 7 ori nu s-a oprit președintele Iohannis la Sibiu, într-un an și două luni. Nu știm de ce n-a avut drum pe la Sibiu în aceste 7 ocazii, dar rămân cele 19 situații în care Klaus Iohannis a oprit cu avionul pe acasă, să moară sibienii de ciudă că s-a ajuns!

Un profesoraș simplu, de la Sibiu, ajuns mare președinte la Capitală. Vă dați seama că îți poți pierde mințile când te vezi la Palatul Cotroceni. Pleci de la cele 6 căsuțe ale tale, dintr-un umil orășel de provincie, și ajungi în ditai pălătoiul, pe lux și opulență.

Normal că ajungi să te crezi șeicul României și vrei să zbori cu avionul privat, care arată ca și cum ar fi explodat o bombă cu kitsch la interior.

 

Și dacă tot ai devenit maharajahul României, normal că-ți iei soția cu tine în vizitele oficiale, că fac românii cinste cu banii de avioane private! Și EVIDENT că n-o lași pe gingășa de Carmen să bată drumul până la București, să zburați împreună de acolo. Ce, doamna Iohannis e ultima româncă, să stea blocată în trafic?

Nu, bossulică! Ești președintele României! Trebuie să demonstrezi că ești bărbat adevărat și îți respecți femeia, luând-o de acasă cu avionul! Câți bărbați din România se mai pot lăuda cu asta?

Câți bărbați din țara asta mai pot spune că le plătește statul deplasarea cu avionul până în orașul soției? Bravo, doamna Carmen! Ați tras lozul câștigător! Mai rar așa bărbat atât de inutil pentru țară, dar 100% dedicat femeii pe care o iubește!