Din oras

Șobolanii își permit chiriile din centrul Clujului

Un șobolan cu domiciliul în Piața Unirii din Cluj-Napoca a ieșit, nestingherit, la plimbarea de seară, acum câteva zile.

Putem doar bănui că este vorba despre un șobolan extrem de potent financiar, doar așa explicându-se cum de își permite să locuiască în centrul metropolei, unde chiriile sunt mai mari decât în marile capitale europene.

Pozele au fost făcute de unul dintre administratorii localurilor din Piața Unirii, care ne-a spus că acest șobolan nu e singurul bogătan din zonă: mulți alți șobolani milionari au transformat Piața Unirii în domeniul lor personal. Putem spune că avem de-a face cu un grup de la Cluj Underground.

Administratorii localurilor din zonă au făcut mai multe sesizări la Primărie, cu privire la rozătoarele latifundiare, și li s-a răspuns că OSĂ se rezolve. Când? Nu se știe. Probabil Emil Boc nu vrea să se pună rău cu mafia șobolanilor milionari. Mai ales că urmează deschiderea teraselor și poate vrea să le ofere rozătoarelor servicii de 5 stele.

Ce trebuie să știe clujenii e că, dacă se trezesc cu invitați speciali pe la mesele din Piața Unirii, NU e vina localurilor, ci a administrației locale, pentru că terasele sunt pe domeniul public, de care răspunde Primăria.

În fine, poate am înțeles noi greșit și șobolanii au fost angajați de Primărie ca să sape pentru metrou.