Din oras

Șobolanii își permit chiriile din centrul Clujului

Scris de 1071

Un șobolan cu domiciliul în Piața Unirii din Cluj-Napoca a ieșit, nestingherit, la plimbarea de seară, acum câteva zile.

Putem doar bănui că este vorba despre un șobolan extrem de potent financiar, doar așa explicându-se cum de își permite să locuiască în centrul metropolei, unde chiriile sunt mai mari decât în marile capitale europene.

Pozele au fost făcute de unul dintre administratorii localurilor din Piața Unirii, care ne-a spus că acest șobolan nu e singurul bogătan din zonă: mulți alți șobolani milionari au transformat Piața Unirii în domeniul lor personal. Putem spune că avem de-a face cu un grup de la Cluj Underground.

Administratorii localurilor din zonă au făcut mai multe sesizări la Primărie, cu privire la rozătoarele latifundiare, și li s-a răspuns că OSĂ se rezolve. Când? Nu se știe. Probabil Emil Boc nu vrea să se pună rău cu mafia șobolanilor milionari. Mai ales că urmează deschiderea teraselor și poate vrea să le ofere rozătoarelor servicii de 5 stele.

Ce trebuie să știe clujenii e că, dacă se trezesc cu invitați speciali pe la mesele din Piața Unirii, NU e vina localurilor, ci a administrației locale, pentru că terasele sunt pe domeniul public, de care răspunde Primăria.

În fine, poate am înțeles noi greșit și șobolanii au fost angajați de Primărie ca să sape pentru metrou.ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour FOTOGRAFILA
  SĂ DĂM CU BANUL DE PĂMÂNT: Cât de frumoase sunt inutilele garnituri de cauciuc de la baza pomilor care au umplut orașul prin contract cu atribuire directă din banul public
 • Acum 2 hours Politica
  Comisia Europeană cere scăderi reale de pensii la magistrați și militari. Între timp, ministrul Apărării, se hărnicea să creeze o nouă categorie de pensionari speciali: civilii care lucrează în armată, poliție și servicii secrete se pot pensiona mult mai repede, la fel ca militarii
 • Acum 13 hours Justitie
  Elena Udrea a fost condamnată definitiv în dosarul Gala Bute
 • Acum 14 hours Politica
  Robert Cazanciuc, PSD: A crescut de 10 ori perioada interdicției de a mai obține permis auto pentru cei care se urcă băuți, drogați sau fără carnet la volan și ucid oameni pe șosele – proiect de lege votat în Senat
 • Acum 17 hours Eveniment
  Bărbat, prins în flagrant de către polițiști în timp ce transporta 16.000 de țigări de contrabandă
 • Acum 20 hours Politica
  Președintele ASF a explicat, în plin protest în Parlament: ”Euroins și City Insurance erau Muma Pădurii!”
 • Acum 20 hours Eveniment
  ANRE a amendat Hidroelectrica cu 400.000 de lei. Sancțiunea a fost aplicată inclusiv pentru neemiterea la timp a facturilor
 • Acum 21 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Traiasca banii negri din economia subterana, sursa inepuizabila de crestere economica! Inflatia se va domoli doar cand banii negri din economie se vor imputina. Adica nu prea curand.
 • Acum 22 hours Din oras
  După ȘAPTE ani de reabilitare a unui turn făcut într-un an undeva prin anii 1500, municipalitatea anunță că deschiderea oficială a Turnului Pompierilor va avea loc luni, de la ora 19.00. S-a trezit Boc de la ghiontul administrat ieri de Ziar de Cluj
 • Acum 23 hours Sport
  BASCHET CU RANGA. La meciul U-BT Cluj-Napoca-CSM Oradea, un jucător a sărit la bătaie cu o rangă. S-a ales cu dosar penal. Acum zice că ”regretă”
 • Acum 23 hours Politica
  Proiect prin care şi bărbaţii pot primi tichete cadou de ziua lor – 19 noiembrie. Gabriela Firea: “Egalitatea de şanse nu este doar despre drepturile femeilor”
 • Acum 23 hours Politica
  AUR, filiala Maghiară din Transilvania şi-a ales un nou preşedinte. Apă la moara extremiștilor români: ”Să reprezinte în continuare aspiraţiile de autonomie teritorială ale maghiarilor din Transilvania”
 • Acum 24 hours Politica
  Sindicaliștii din sport protestează luni împotriva ministrului Eduard Novak
Citește și...
NOROC DE CACAO Din oras

Rahat românesc, ultimul răcnet

Nouă atracție în centrul orașului Cluj-Napoca pe strada Dávid Ferenc! În apropiere de magazinul Sora, […]

Recomandările redacției
TOP CITITE