PubliNews

VIVO! Cluj-Napoca sărbătorește 11 ani de senzație!

Scris de 533

Centrul comercial din inima Transilvaniei sărbătorește 11 ani de senzație! Timp de două zile, în perioada 12-13 octombrie, clienții vor avea parte de personaje fantastice, bufoni, dansatori, balerine luminoase, super concert cu Loredana Groza și Agurida, show de magie și mentalism cu Cristian Gog, și multe altele. În plus, în data de 12 octombrie, centrul comercial VIVO! va organiza o nouă ediție a evenimentului ”Noaptea Albă a Cumpărăturilor„.

În data de 12 octombrie, începând cu ora 18.00 și până la miezul nopții, clienții centrului comercial vor întâlni bufoni regali ce vor jongla pe monociclu și vor face improvizații la înălțime, norișori ce vor ”pluti” pe coridoare, balerine luminoase ce își vor schimba culoarea costumelor când vor dansa. Mai mult decât atât, în parcare va avea loc următorul program:

17.00-20.00 – Ridicări cu balon cu aer cald

19.15 – Show cu frații Badea

19.30 – Concert The Beat

20.15-20.45 – Spectacol de dans cu Balerinele Luminoase

20.30-21.30 – Concert extraordinar Loredana Groza și Formația Agurida

22.00-00.00 – Noaptea Albă a Cumpărăturilor

În data de 13 octombrie, între orele 16.00-21.00, personaje fabuloase îi vor aștepta la tot pasul pe clienții centrului comercial, gata să îi uimească cu grația și măiestria lor iar în parcare cei mai norocoși clienți vor avea ocazia să încerce senzația ridicării cu un balon cu aer cald.

Totodată, în intervalul orar 19.00-19.45, în zona de food court va avea loc un spectacol excepțional de magie și mentalism cu Cristian Gog.

Mai multe detalii pe vivo-cluj.comULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours FOTOGRAFILA
  ”Numele meu e Pupu mic și v-am dat un Pupu mare, alături de Maestrul meu de Promisiuni electorale”
 • Acum 4 hours Justitie
  POZIȚIA CRINULUI. Întrebat dacă DNA se va sesiza în afacerea mașinilor BMW cumpărate de Poliție de la prietenul lui Klaus Iohannis, șeful DNA ne anunță că: ”Este posibil orice”
 • Acum 6 hours Jos palaria
  În Cluj-Napoca au fost montate 5 defibrilatoare în spații publice
 • Acum 7 hours Din oras
  OSĂ fie bine: Nu este gata ”lucrătura” de pe Kogălniceanu, dar s-a pornit șantierul de pe Universității. Studenții se vor parașuta la cursuri. Clujenii vin în Centru cu metroul
 • Acum 7 hours Politica
  Ministrul Muncii, Marius Budăi: ”Trebuie și vor fi majorate pensiile de la 1 ianuarie”
 • Acum 9 hours Editorial
  Un infractor nu recunoaște infracțiunea când se știe apărat de o gașcă de inși de același fel cu el
 • Acum 9 hours PubliNews
  ROMÂNIA: PE PODIUM LA CAMPIONATUL EUROPEAN
 • Acum 10 hours Sanatate
  Cluj: Vaccinare gratuită împotriva gripei. Cine sunt beneficiarii
 • Acum 11 hours Eveniment
  În zonele cu mai multe accidente se va plăti un RCA mai scump. Județul Cluj este pe locul trei la accidente în prima jumătate a anului 2022
 • Acum 12 hours Eveniment
  Un cerb a fost lovit cu mașina în Bonțida. Șoferul a ajuns la spital, animalul a murit
 • Acum 24 hours Eveniment
  Polițiștii au tras focuri de armă într-o localitate din Cluj, după ce un tânăr i-a tras un pumn în față unuia dintre ei
 • Acum 1 day FOTOGRAFILA
  FELICITĂRI BOC pentru o asemenea lucrare de ”dorel” cu diplomă! Pe unde se mai duc riveranii la serviciu, la cumpărături, la școală, pe unde vine Ambulanța?
Citește și...
PubliNews

„Întâlnire” cu Elvis Presley și Batman, sport și distracție în familie la Iulius Mall Cluj!

O competiție în care toată lumea câștigă, dar nu urcă nimeni pe podium va avea loc sămbâtă, 17 septembrie, în Iulius Parc. La activitățile tip ștafetă și alergare din cadrul Father & Son/Daughter Challenge vor putea participa tații, alături de copiii lor și își vor crea amintiri prețioase. De asemenea, seria Movie Nights continuă și în acest sfârșit de săptămână (dacă vremea va fi favorabilă), așa că iubitorii de film și muzică se pot bucura, vineri, 16 septembrie, de pelicula „Elvis”, care dezvăluie povestea Regelui Rock and Roll – Elvis Presley, iar sâmbâtă, 17 septembrie, îl vor întâlni pe Batman. Pentru cumpărături nu ezita să faci o vizită brandurilor din Iulius Mall și nu rata nici Târgul de Antichități. De sport și distracție în familie vor avea parte toți cei care se vor alinia la startul competiției Father & Son/Daughter Challenge, ce va avea loc în Iulius Parc, sămbâtă, 17 septembrie, în intervalul […]

Recomandările redacției
TOP CITITE