Vocea ta

VIDEO – Un bărbat înjură și face scandal la un loc de joacă, sub ochii îngroziți a zeci de copii

Un cititor ne-a transmis imagini șocante cu un individ care face scandal și înjură într-un parc pentru copii din Mănăștur. Acesta a intrat în conflict cu o femeie care se afla în parc împreună cu fetița ei.

„Seara asta am trăit momente de groază când un individ a început să amenințe o mama cu copilul ei. Un alt bărbat a intervenit că să îl calmeze moment în care a devenit recalcitrant. Totul s-a întâmplat sub ochii îngroziți a mai multi copii din locul de joacă de la Unicarm din Mănăștur”, ne-a transmis un părinte martor la incident.

Un echipaj de poliție a ajuns repede la fața locului, dar individul dispăruse deja. 

IPJ Cluj a transmis într-un răspuns pentru Ziar de Cluj că polițiștii din cadrul poliției municipiului Cluj Napoca au fost sesizați prin SNUAU 112, ieri, în jurul orei 20.15, cu privire la faptul că într-un parc din cartierul Mănăștur, ar fi avut loc o altercație între două persoane.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, fiind identificată o femeie de 29 de ani, aceasta relatând faptul că în timp ce se afla în parc împreună cu fetița ei, a fost abordată de un bărbat care i-a adresat cuvinte și expresii jignitoare, moment în care un trecător a intervenit și a aplanat situația, bărbatul plecând de la fața locului .

Femeia a fost informată cu privire la dreptul de a depune plângere prealabilă în termenul legal în cazul în care aceasta a fost amenințată, în continuare fiind efectuate activități specifice de către polițiști pentru verificarea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, identificarea bărbatului și luarea măsurilor legale în consecință.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *