In vizor

VIDEO Metodă ingenioasă prin care se repară o stradă din Cluj-Napoca: gropile au fost acoperite cu moloz și resturi de cărămidă

Strada Grigore Moisil din cartierul Europa, o stradă nasfaltată la fel ca și multe alte străzi din acest cartier, este plină de gropi și greu accesibilă. În acest cartier Primăria a eliberat autorizații de constucție oe bandă rulantă fără să ia în calcul că nu există infrastructură. Un cetățean s-a gândit că le face un bine louitorilor de pe această stradă și a umplut gropile cu moloz și resturi de cărămidă și țigle.

Această operațiune a fost surprinsă de un cetățean care a și postat imagini pe grupul Clujul Civic. Clujeanul se întreabă dacă această „asfaltare” vine în sprijinul celor care folosesc strada sau este doar o soluție prin care firma încearcă „să scape” de deșeuri.

„Str. Grigore Moisil, Cluj-Napoca, oraș de 5 stele. Sincer nu știu dacă strada e in administrația Primăriei sau e privată dar arata jalnic. Gropi uriașe pe care un domn s-a gândit să le umple cu moloz și deșeu de țigle și cărămidă. Da ziua în amiaza mare, orele 17:30, distinsul domn scotea dintr-o mașină de firma de construcții CONV , cu numărul de înmatriculare CJ 72 COV , saci cu moloz și deșeuri de cărămidă/ țiglă. O fi un lucru bun că ” asfaltează strada” pentru că autoritățile nu o face ? Sau din contra e strigător la cer să TU că firma de construcții găsești această soluție de a arunca molozul in plic oraș”, se întreabă cel care a postat imaginile.

Mai jos puteți vedea un filmuleț cu harnicul angajat al firmei de construcții:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *