In vizor

VIDEO – Clujenii nu se pot bucura de ștrandul Sun. NU se va deschide anul acesta

Clujenii au tot așteptat redeschiderea ștrandului Sun, mai ales în această perioadă de caniculă, însă RADP, regia care administrează ștrandul, a anuțat că acesta nu va fi deschis anul acesta. Se pare că ștrandul nu respectă condițiile impuse de DSP, astfel că are nevoie de investiții suplimentare. 

„Anul acesta nu se va deschide ștrandul Sun. Pentru moment nu avem condițiile care sunt solicitate. Noi am cerut un punct de vedere de la DSP, dar ni s-a comunicat că nu vom putea deschide dacă nu respectăm anumite condiții. Bazinul olimpic funcționează, acolo pot merge cei care doresc să înoate. Sunt mai multe variante pentru investițiile care se pot face acolo. Le vom discuta și cu municipalitatea și vom lua o decizie. Anul acesta a fost un an dificil din cauza pandemiei, la fel ca și anul trecut, și tot cea a însemnat astfel de activități au fost puțin viciate”, a declarat pentru Ziar de Cluj, Doru Teodorescu, purtătorul de cuvânt al RADP Cluj.

Clujul are în acest moment două ștranduri deschise, Ștrandul Clujana și complexul de natație al UTCN. Clujenii încă așteaptă ca Emil Boc să le construiască acel aquapark pe care îl tot promite la fiecare nou mandat. 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *