In vizor

Percheziții la primăria Gilău într-un dosar de fals în înscrisuri oficiale în formă continuată. Sunt vizate achizițiile din perioada 2018-2021

Așa cum Ziar de Cluj anunța încă de dimineață, la sediul Primăriei Gilău au fost desfășurate percheziții într-un dosar penal ce vizează procedurile de achiziție din ultimii trei ani. 

„În cursul zilei de azi, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat 11 percheziții la sediile unor societăți comerciale și ale unei instituții publice din județul Cluj, într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de fals material în înscrisuri oficiale în formă continuată.  În cadrul perchezițiilor efectuate au fost identificate și ridicate înscrisuri, ca urmare a derulării procedurilor de achiziție publică din perioada 2018-2021 și medii de stocare cu valoare probatorie în cauză”, potrivit informațiilor transmise de IPJ Cluj.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin.

CITEȘTE ȘI:

Poliția economică „în vizită” la Primăria Gilău

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *