Sport

VIDEO: CFR Cluj a bătut la Târgu Mureş şi s-a apropiat din nou de play-off. Andrei Mureşan a marcat primul său gol după patru ani

CFR Cluj a câştigat la Târgu-Mureş, 3-1, în etapa a 11-a a Ligii I, şi s-a apropiat la un singur punct de play-off. Unul dintre goluri a fost marcat de Andrei Mureşan, fundaşul CFR-ului fiind la prima sa reuşită după o pauză de patru ani în Liga I.

Feroviarii au reuşit să-şi facă meciul uşor încă din start la Târgu Mureş, Nascimento deschizând scorul în minutul 16, după un şut cu dreptul din interiorul careului. Mureşenii au acuzat din plin acest gol, elevii lui Dan Alexa nereuşind să le pună probleme clujenilor în prima repriză.

După 0-1 la pauză, oaspeţii şi-au dublat avantajul aproape imediat după reluarea partidei, Andrei Mureşan marcând primul său gol pentru CFR în acest sezon, fundaşul clujenilor nereuşind să mai înscrie în Liga I din 2012 încoace. O bară a lui Păun avea să anunţe şi golul trei, Billel Omrani trecându-şi şi el numele pe lista marcatorilor, Zicu salvând onoarea gazdelor cu golul de 1-3, potrivit CJSport.ro.

CFR a ajuns la un singur punct de play-off, deocamdată având un meci mai mult disputat decât primele şase clasate, pentru ardeleni urmând acum două săptămâni de pauză până la următorul meci oficial, programat vineri, 14 octombrie, cu Poli Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *