Sport

„U” Cluj a deschis noul sezon al Ligii Naţionale cu o victorie lejeră în faţa Mureşului. „Studentele” au câştigat la peste 30 de puncte diferenţă

Liga Naţională de baschet feminin, sezonul 2016-2017, a debutat vineri seara, cu meciul dintre Universitatea Cluj şi BC Sirius Târgu Mureş, scor final 79-45.

În Sala Sporturilor „Horia Demian”, jucătoarele lui Dragan Petricevic au arătat că nu degeaba îşi doresc titlul de campioană în acest sezon, „U” făcând legea pe toată durata celor patru sferturi.

Mult mai valoroase decât adversarele lor, clujencele aveau deja cele două puncte acontate încă de la pauza mare, „U” conducând cu 52-31. Scenariul s-a păstrat şi mai apoi în meci, „studentele” punând o diferenţă tot mai mare pe tabelă odată cu trecerea timpului, anunta CJSport.ro.

În cele din urmă s-a terminat 79-45, Chelsea Davis, cu 19 puncte, fiind cea mai bună marcatoare a gazdelor, aceasta fiind urmată de Andra Mandache, 16 puncte. Universitatea Cluj a atras, astfel, atenţia asupra ei încă de la primul meci al campionatului, următorul joc fiind la Arad, în weekendul viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *