PubliNews

Vezi cum te poti distra in weekend la Targul de Craciun din Piata Unirii

Targul de Craciun din Piata Unirii si-a deschis portile pe 1 Decembrie si  intampina zilnic vizitatorii cu multa voie buna, explozie de lumini  si spectacole.   

Joi, 4 decembrie 2014, au avut loc primele ateliere de gatit pentru copii. Elevii scolii Horea s-au putut bucura de prepararea produselor traditionale romanesti alaturi de Memo 10, La Casa si Cosmfan. Seara s-a incheiat cu un spectacol de opera sustinut de artisti precum Alexandra Hordoan, Eva Jordan si Alin Dan Rusu dar si de Ad Libitum Voices.

Demonstratiile culinare continua de astazi pana duminica, de la orele 13.00 si 16.00.

In acest weekend Mos Nicolae va vizita Targul de Craciun. Primaria Cluj-Napoca, alaturi de companiile partenere Coral Impex si EBS Romania il vor aduce pe Mos Nicoale in mijlocul celor mici, impartind copiilor peste 1500 de cadouri. Parintii si copii sunt asteptati vineri, 5 decembrie, de la ora 19:00 in Piata Unirii si sambata, 6 decembrie de la ora 19:00 in Piata Unirii si pe Bd. Eroilor la Bradull de Craciun EBS.

Tot in acest weekend vom avea loc super concerte:

Vineri, ora 18:30: Arpi & Zip Band si concert Connect-R

Sambata, ora 18:30: Spectacol Transylvania College si concert Delia

Duminica, ora 19:00 vor urca pe scena Centrul Judetean Pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Cluj, colindatori din Bucea, colindatori din Maguri Racatau, colindatori din Negreni, grupul de copii colindatori ”Romanasul” ai liceului ”Romulus Ladea”, grup de colindatori ai Ansamblului ”Rapsodia Somesana” si colindatori clujeni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *