In vizor

Veniturile săracilor șefi bogați ai instituțiilor publice de la Cluj

Scris de 1,048

Care sunt veniturile săracilor șefi bogați, ale liderilor unora dintre cele mai importante instituții publice de la Cluj? Conform declarațiilor de avere postate în anul 2017 (în 2016, pentru cei mai întârziați) pe portalul Agenției Naționale de Integritate, declaratii.integritate.eu, veniturile salariale ale celor care conduc instituțiile publice sunt relativ modeste, raportat la nivelul lor de trai.

Vă oferim mai jos cifrele, care reprezintă salariul lunar al acestor șefi de instituții:

Alin Tișe, președinte Consiliul Județean Cluj: 4 925 lei.

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca: 6 956 lei (plus alți 3 230 lei salariu lunar de la UBB).

Ion Pantelimon, directorul general RADP Cluj-Napoca – nu are o declarație completată în anul 2017; conform celei din 2016 a avut un salariu lunar de 9 014 lei, plus venituri lunare de la Casa Națională de Pensii (pensie limită de vârstă) 1 516 lei.

Colonel Ion Moldovan, inspector șef ISU Cluj: 8 041lei.

Dr. Horia Simu, manager general Serviciul de Ambulanță: 7 872 lei.

Dr. Mihai Moisescu-Goia, director executiv Direcția de Sănătate Publică a județului Cluj – nu are o declarație completată în anul 2017; conform celei din 2016 a avut un salariu lunar de 3 335 lei.

Petru Șușcă, manager Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca – nu are o declarație completată în anul 2017; conform celei din 2016 a avut un salariu lunar de 7231 lei.

Marius Cîmpan, director Curtea de Conturi Cluj – nu are o declarație completată în anul 2017; conform celei din 2016 a avut un salariu lunar de 6 905 lei.

Cristian Nicula, comisar șef Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor – nu are o declarație completată în anul 2017; conform celei din 2016 a avut un salariu lunar de 3 759 lei.

Adrian Ciprian Miron, inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj: 6 746 lei.

Mihai Măniuțiu, manager Teatrul Național Cluj-Napoca – conform declarației din 2016, a avut un salariu lunar, în calitate de director general al Teatrului Național, de 5 898 lei, alți 4 397 de lei pe lună ca profesor universitar la UBB, plus un venit anual de 28 000 de dolari ca distinguished professor în cadrul University of California, Irvine (SUA).ULTIMA ORĂ

 • Acum 25 mins Politica
  Ciolacu: Opoziția nedreaptă a Austriei este un cadou gratuit de Crăciun pentru Vladimir Putin. Cu siguranță, vor exista consecințe pentru Austria în urma acestui vot absurd!
 • Acum 1 hour In vizor
  NI SE ȘOPTEȘTE ÎN CASCĂ: Constructorii de la Parcul Feroviarilor încep să-și scoată gunoaiele pe care le-au îngropat de dimineață. E bună și mult hulita mass media la ceva
 • Acum 2 hours General
  MAI E DE MULS DE LA SCLAVII EUROPEI! Austria și Olanda au votat împotriva aderării României și Bulgariei la Schengen. Olanda s-a opus de fapt Bulgariei, care este însă la pachet cu România. Croația intră în Schengen de la 1 ianuarie 2023. Plus: elefantul pe care nu vea nimeni să-l vadă
 • Acum 3 hours In vizor
  ALO, GARDA DE MEDIU CLUJ, aţi fost sesizaţi, de ce nu verificaţi de ce se îngroapă deşeuri în şantierul Parcul Feroviarilor! Că şi primăria Cluj-Napoca a fost sesizată, dar se tace asurzitor!
 • Acum 3 hours Sanatate
  În plin sezon de viroze, Ministerul Sănătăţii “dă”, numai la “Cliuuj”, “că-i fain”, câte 4 – 6 ore de aşteptare părinţilor şi copiilor bolnavi în UPU. “Â-mi cer scuze la domni pacenţi!”
 • Acum 4 hours FOTOGRAFILA
  Protest în faţa Curţii de Apel Cluj: “Tişe, Vakar, județul Cluj nu l-ați primit moștenire”
 • Acum 4 hours PubliNews
  În luna sărbătorilor, Iulius Christmas Market din Iulius Parc îi poartă pe vizitatori în lumea de basm a Crăciunului
 • Acum 6 hours Eveniment
  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, primește la Cluj-Napoca premiul unei asociații pentru cultură democratică europeană
 • Acum 6 hours In vizor
  Firma ONCOS nu e vinovată pentru minciunile unei mămici mitomane! Presa locală e varză!
 • Acum 7 hours In vizor
  Emil Boc: Construcția pasajulului de la Tăietura Turcului OSĂ înceapă anul viitor. Tot printr-o “randare” pe laptop, Maestre?
 • Acum 7 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Strategia naţională de sănătate 2022-2030 a Ministrului Alexandru Rafila. Şi figura 38 de la pagină 24, o poză care te pune pe gânduri
 • Acum 8 hours Politica
  După ce guvernele lui şi-au bătut joc de Constituţie timp de doi ani, încălcând drepturile şi libertăţile civile, Klaus Iohannis şi-a slăbit niţel legăturile de la clăpari să ne vorbească despre “cărticică”: “Constituţia este cea mai importantă armă pe care o avem”
 • Acum 9 hours Sanatate
  Corina Creţu, despre spitalele regionale: “Nu înţeleg de ce nu se lansează licitaţiile”. Şi tot ea îşi dă răspunsul: Interesul pentru spitalele regionale a dispărut din momentul în care s-a opus parteneriatelor public-privat pe aceste investiţii. Privatizarea Sănătăţii îi roade pe politicienii români
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE