Din oras

Vecinii lui Boc din Zorilor îi cer să asfalteze o străduță, varianta alternativă pentru Frunzișului

Clujenii din Zorilor ar avea o alternativă pentru a evita strada Frunzișului, în special când aceasta este foarte aglomerată, dar strada are nevoie să fie asfaltată, mai ales la intersecția cu strada Gheorghe Dima.

„Fiind din ce în ce mai aglomerat Clujul, încercăm să evităm zonele aglomerate, în special în orele de vârf, dar avem nevoie și de ajutorul celor de la Primaria Cluj Napoca. Strada Szenczi Molnár Albert este o varianta bună pentru cei din Zorilor care vor să evite Strada Frunzișului când se face coloană încă din vârf de la Lidl, și vor să coboare spre grădinițe, școli … La intersecția dintre Strada Gheorghe Dima și Strada Szenczi Molnàr Albert este o bordură de toată frumusețea care este „șlefuită” zilnic de mașinile noastre.”, sesizează un clujean.

Problema a fost semnalată și anterior, au fost astupate gropile, dar aceste reparații nu au rezistat prea mult. Având în vedere traficul infernal de pe Frunzișului, orice alternativă ar trebui să reprezinte o prioritate pentru Primărie, astfel încât să vină în ajutorul clujenilor. Domnule Boc, strada cu pricina este în apropierea blocului în care locuiți. Știm că dumneavoastră mergeți pe jos, dar sunt și clujeni nevoiți să folosească mașina, astfel că atunci când mai luați o pauză de la metrou sau centură, poate le spuneți celor de la RADP să intervină și pe strada Szenczi Molnár Albert.