Din oras

Un clujean îi bate obrazul lui Boc: „Avem timp să ne pozăm la piață, dar nu putem să anunțăm închiderea circulației spre cimitirul Mănăștur”

Un clujean îl acuză pe Emil Boc că poate anunța pe Facebook tot felul de lucruri inutile, cum ar fi faptul că el își face cumpărăturile în piață, dar nu a anunțat că circulația spre cimitirul din Mănăștur va fi închisă.

„Vreau să fac o sesizare, reclamație, lipsă de respect din partea primăriei Cluj-Napoca, pentru faptul că nu au anunțat că se va închide circulația din și spre cimitirul din Mănăștur. Anul trecut nu a fost închisă. Întreb și eu, cu atâtea căi de comunicare: radio, televiziune, Facebook, instagram, pagini, site-uri, etc., nu s-a putut anunța acest fapt, închiderea circulației în ziua de Luminație? URÂT, DOMNULE BOC. Au spus angajații de la Politia locală, care nici măcar nu știau până la ce oră este închisă circulația, că azi v-a venit ideea aceasta. BRAVO, în mult prea lăudatul oraș Cluj, nu se poate anunța un lucru atât de necesar, dar avem timp sa ne pozam la cumpărături în piață, în fiecare săptămână. BRAVO, DOMNULE BOC”, se revoltă clujeanul.

Ce nu înțelege acest clujean, este că pagina de Facebook și presa sunt folosite de primarul Emil Boc pentru a se promova pe sine. Dacă nu este el personajul principal, nu merită menționat. Putem pune 45 de poze de la inaugurarea unei parcări pentru biciclete, dar nu putem pune un anunț privind restricționarea circulației în zona unui cimitir, chiar în zi de Luminație.