Rautacisme

URBANISMUL DE CUMETRIE duduie în bocăria Cluj-Napoca: ”Au fost 3.330 de certificate de urbanism emise în 2022 și 1.223 de autorizații de construcții”. Blocuri peste case, case peste blocuri, tot ce se putea bulibăși, numai infrastructura bate pasul pe loc

Se laudă Emil Boc cum îi duduie Urbanismul de Cumetrie din bocăria Cluj-Napoca:

”Au fost 3.330 de certificate de urbanism emise în 2022 și 1.223 de autorizații de construcții în valoare de 467 de milioane de euro în municipiul Cluj-Napoca. Deci trendul de dezvoltare există și a rămas”.

Da, măi, Măestrică, Excelența Ta, Tu Însuți, se construiește în draci și majoritar pe pile, cunoștințe și relații: ba șefa muierilor PNL pe Cluj, ba frate-su, ba alți verișori, foști șoferi, cameramani de-ai tăi, cuscri, nănași, sponsori de-ai partidului, cum să nu se construiască în draci?

Singurul lucru care nu se face este ca infrastructura orașului să țină pasul cu lăcomia imobiliarilor tăi de cumetrie, să nu mai stea populimea înțepenită în trafic. Aici ”trendul” e tot pe loc, pe loc, pe loc, frecăm menta și dregem busuioc.

Bașca ce frumos ar fi ca să nu mai îndeși blocuri între case și alte mizerii pe care Urbanismul tău le face cu brio, 90% la limita legii, 110% în afara legii. Că știu apoi să mintă ce vor în instanță.