In vizor

Deși este gata din 2020, Cimitirul pretext pentru a-i duce asfalt la poartă investiției imobiliare a Elenei Udrea, Transilvania ”Penal” City, va fi dat în folosință în această primăvară. Cică OSĂ se facă și o extindere

Fiind zi de giumbușlucuri de imagine pe banii clujenilor, Emil Boc s-a manifestat ca atare din fața unui microfon prietenos (unde nu i se pun întrebări decât conform contract cu presa de chitanțier). Așa am aflat că Cimitirul Moș Ion Roată din cartierul Someșeni OSĂ se deschidă, ”cel mai probabil”, în această primăvară. Și că va va fi extins, pentru că va rămâne singurul loc de înhumări după ce în celelalte cimitire din oraș s-a atins capacitatea maximă. O fi rămas descoperită vreo cale de acces la investiția Transilvania Smart City, deocamdată unica beneficiară a căii de acces la acest cimitir.

Fiți atenți la ce-i mai place primarului Emil Boc să-și audă vorbele țâșnind șuvoi din gură, indiferent de mesaj. Credem că lui Emil nu-i mai pasă ce OSĂ zică Boc pe gură, doar să i se audă vocea că sunt destui care au rămas blocați numai pe sunet, nu și pe conținut.

”Acest cimitir este gata, dar trebuie să aibă și continuitate după ce îl dăm în folosință. În această primăvară vom fi nevoiți sa începem înhumările în cimitirul Moș Ion Roată pentru că am ajuns la capacitatea maximă în celelalte cimitire”.

Cimitirul va avea continuitate cu Transilvania Smart City. Care și ea va avea rol de cimitir. Unul imobiliar.