Politica

Unui bărbat i s-a făcut rău într-o discuție cu Barna. Echipa lui de campanie a făcut glume: ”A vorbit Barna, a murit unu”

Echipa de campanie a lui Dan Barna a reușit să iasă în evidență prin atitudinea total deplasată pe care a avut-o în momentul în care unui bărbat cu care ei discutau i s-a făcut rău. 

Aflat în campanie electorală, Dan Barna a încercat să atragă oamenii în vârstă de partea lui. Într-una din aceste vizite, în timpul discuției cu grup de pensionari, unui bărbat i s-a făcut rău. Barna a așteptat să își revină, după care i-a oferit un pliant și l-a îndemnat să voteze. Aceste imagini au fost făcute publice într-un material Recorder.

În imaginile surprinse, se vede cum echipa de campanie a lui Dan Barna tratează totul cu foarte multă seninătate, nu consideră că este nevoie să se îngrijoreze sau să anunțe incidentul la 112. Clotilde Armand continuă să zâmbească, în timp ce bărbatul își revenea cu greu în simțiri. 

Derapajele echipei de campanie a lui Dan Barna continuă și după ce se îndepărteazîă de grupul de pensionari. Unul dintre membri echipei face o declarație șocantă: ”Numai de asta nu mai aveam neveoie în campanie, să moară unu`”, iar un alt coleg îi ține isonul, ”A vorbit Barna, a murit unu”. Iar Clotilde, îl complimentează: ”Dan, ai un efect important asupra oamenilor”.

Toate aceste declarații au fost făcute în condițiile în care apropriații bărbatului căruia i s-a făcut rău i-au avertizat pe cei din echipa de campanie că bărbatul ”suferă de inimă”. 

Este greu să convingi alegătorii de vârsta a treia să te voteze, dacă un astfel de incident este tratat ca o glumă. Acelui om i s-a făcut rău, iar cei din echipa de campanie a lui Barna au considerat că nu este niciun derapaj să facă glume pe această temă. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *