In vizor

Sute de clujeni „mândri că sunt clujeni”, revoltați pe „viniturile” care îl critică pe Boc pentru că nu a făcut centura: Voi oricum nu aveți drept de vot

Dacă vă întrebați cine îl votează pe Boc după 20 de ani în care a reușit să rateze marile proiecte de infrastructură, este vorba de clujenii „mândri că sunt clujeni” care detestă viniturile și le trimit la ei acasă.

O postare de pe grupul dedicat șoferilor clujeni al unui cetățean nemulțumit că trebuie să stea zeci de minute în trafic în lipsa unei centuri a adunat peste 300 de comentarii de la clujeni, iar în mod șocant, cele mai multe îl apărau pe Boc și le sugerau nemulțumiților să se mute înapoi de unde au venit.

Acesta a fost mesajul cetățeanului nemulțumit.

„Mulțumim Emil ca ne-ai făcut centura metropolitana mult promisa și ne întoarcem civilizat în orașul e 9 margarete, dar stai 9 iunie e aproape”.

Și Iată doar câteva exemple din răspunsurile primite:

Du-te tu in orașul tău daca crezi că nu e bine la Cluj, sa vezi cum e.

Și de făcea tot pe acolo mergeați

Mă da nemulțumiți mai sunteți

Dacă nu erau nici centurile? Ce făcem atunci? Dacă nu e – problemă , dacă e – de ce?

Și dacă era centură mergeai pe ea? Unde?

Stați acolo nu va întoarceți …. atâta va plângeți…. Doamne!

Nu era mai bine în Bacău? Du-te înapoi și dă lecții acolo…

Vă rog din tot sufletul, rămâneți in sudul țării, dacă viața e așa bună acolo ce căutați la „grandomani”?

Comentaciii astia, voteaza pe la ei pe acasa, unde au wc in fundul curtii si drumuri de lut, si dupa vin la Cluj cu pretentii de cocalari. Oare unde platesc taxele si impozitele, ca sa aiba atatea pretentii? Banuiesc ca toate masinile care nu au numere de Cluj le platesc in judetele de resedinta. Asa ca pentru toti aia, ciocu mic si joc de glezna.

Va rugam sa nu va mai întoarceți …. cu asemenea gândire …. ! ba miliardarilor bombardierelor și divelor … cred că va permiteți și un elicopter la cate figuri aveți în afara orelor de vârf aglomerate.

Aceasta mândrie locală adesea irațională a clujenilor Boc a înțeles-o foarte bine, și le-a oferit clujenilor tot felul de proiecte și inițiative menite să le gâdile orgoliul. Astfel a reușit să fie primar timp de 20 de ani cu prea puține proiecte notabile, în ciuda unui buget uriaș de care beneficiază an de an.

Iar după atitudinea clujenilor este clar că Boc i-a convins să îl mai voteze încă o dată, mai ales că singura comparație pe care o au este cu epoca Funar.