In vizor

Untold sau Retold? Festivalierii sunt dezamăgiți de „primele 7 superstaruri” anunțate pentru 2017: „Reluarea vieții de festival. Mai schimbați artiștii! Aceleași stele, alți bani! Cum te numești Untold, când tu spui aceeași poveste de 3 ani?”

Organizatorii Untold au anunțat, în cursul zilei de ieri, 23 ianuarie, „primele 7 superstaruri” de la ediția a treia a festivalului, din 2017: Afrojack, Armin van Buuren, Axwell ˄ Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Steve Aoki. Organizatorii au specificat că „ăsta e doar începutul” și i-au întrebat pe festivalieri, pe Facebook, care este preferatul lor. 

„10.000 de abonamente se vor pune în vânzare vineri, 27 Ianuarie, ora 18.00, la prețul de 385 de lei + taxe”, mai anunță organizatorii festivalului pe pagina oficială de Facebook Untold. 

Pe lângă fanii mulțumiți, numeroasele comentarii critice scot la iveală și foarte mulți tineri dezamăgiți de faptul că Untold riscă să se transforme în Retold, pentru că, an de an, sunt anunțați, în mare, cam aceiași DJ. Tinerii mai reclamă și faptul că prețul unui abonament e mult prea piperat, raportat la faptul că „stelele” sunt aceleași, an de an. 

Vă redăm mai jos doar câteva dintre comentariile festivalierilor:

„Cam dezamagitor. Ma asteptam la mai multe nume noi si bune. Sper ca nu o sa devina un festival in care o sa vina aceleasi nume an de an. Mai schimbati artistii. Unii chiar nu merita sa vina in fiecare an….”

„fail total din partea mea”

„Daca aduceti aceiasi artisti de 3 editii (deja le stiu playlistu’ pe de rost), de ce biletu’ e de 3 ori mai scump?”

„F**king retold. Bine ca mi-am cumparat bilete la reluarea vietii de festival. Nu e normal sa coste 550 lei abonamentul cu aceiasi artisti ca anul trecut. Sa nu sa imi ziceti ca sunt nume noi, ca in fond tot artistii de anul trecut sunt. Cum te numesti Untold, cand tu spui aceasi poveste de 3 ani.”

„Nu conteaza top 30. Ideea e ca ar fi misto sa aduca artisti cu stiluri diferite.. sa fie mai diversificat un pic.. nu in fiecare an la fel..”

„Daca erati mai inspirati cu headlinerii era mai ok, doar 2 nume noi, restul is ca Voltaj la festivalul berii deja .. boring shit”

„7 stars pe saracie, 2 sunt noi… restul au fost si anul trecut :))) de asta nu ma duc la Nespus”

„Aceiasi artisti, pret mai mare. Din start au anuntat headlinerii, prin urmare luati-va gandul de la skrillex ( sau jack u ), chainsmokers sau alte nume foarte mari. Urmeaza lost frequencies, nervo, fedde le grand (care merita headliner), plus nume nu foarte sonore mai ales pe scenele dnb si tehno. I’ll pass this year.”

„Pentru cine nu a mai fost sigur e un line-up foarte bun, dar tinand cont ca in ultimii 2 ani au fost 90% aceiasi artisti nu mi se mai pare ceva uau”

„pfoai ARMIN again?! HARDWELL again?! au scos vreun „bumtzi-bumtzi” nou, sau … ajunge untoldu’ asta ca si stirile cu pensionarii care merg la mare… in acelasi loc… la eforie nord ….. de 25 de ani :))))”

„Sunt multi artisti buni pe care putea sa ii aduca. Sunt de acord ca trebuia sa schimbe headlinerii .. nu stiu alt festival care sa aiba aproape acelasi headlineri doi ani la rand”

„O intrebare asa, ca fapt divers, Salam canta la deschidere sau la inchidere?”

„Aceleași stele, alți bani!”

„Istoria se repetă, I’ll pass this year!”

V-am redat întocmai doar câteva dintre cele peste 2000 de comentarii care continuă să curgă în dreptul postării de pe pagina oficială Untold.

Foto: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *