General

Untold, Eco Garden și administrația publică locală își bat joc de U Cluj, de suporteri și de oraș. Priviți pe ce ”orezărie” sunt chemați jucătorii clujeni să se bată cu cei de la Sepsi

Felicitări, Eco Garden!, Felicitări Alin Tișe! Felicitări Emil ”OSĂ” Boc! Nu în ultimul rând, felicitări presei de chitanțier din Cluj-Napoca, pentru materialele trumfalist-lacrimogen-patriotice despre ”întoarcerea acasă” a ”echipei fanion” a orașului! ”U” Cluj – Sepsi e programat luni de la ora 17:00, iar gazonul de pe Cluj Arena arată ca un veritabil câmp de orez, după ce organizatorii festivalului Untold au eliberat stadionul. S-a înlocuit doar o porțiune din zona porții din fața peluzei oaspeților, unde suprafața de joc a fost afectată de amplasarea scenei festivalului care a avut loc în perioada 4-7 august. Există însă și zone moi, mlăștinoase, în special pe partea cu tribuna oficială. Vă place ce vedeți? Dar, stați, că mai avem!

Ca să fie facerea de rahat mai vizibilă, să nu cumva să râdem numai noi și cei din secuime de lucrarea de ”reabilitare” a gazonului de pe Cluj Arena, ”care acum respiră” (ca să cităm presa de chitanțier), Cluj Arena e gazda meciurilor dintr-o grupă preliminară a UEFA Women’s Champions League (”U” Olimpia Cluj, Glentoran, Birkirkara, SFK Sarajevo), iar până la disputa din Liga 1 se vor juca aici nu mai puțin de patru meciuri, două joi, două duminică. Se anunță și un week-end ploios astfel că, probabil, suprafața de joc se va deteriora și mai mult.

Campioana României, Universitatea Olimpia Cluj, debutează joi seara în turul preliminar al UEFA Women’s Champions League. Clujencele au avantajul de a disputa acest tur preliminar pe teren propriu, pe Cluj Arena, iar meciul cu Glentoran W.F.C. (campioana Irlandei) se va disputa de la ora 18:00, și va putea fi urmărit în direct pe www.frf.tv. Să ne vadă și irlandezii în toată splendoarea nimicniciei aadministrației Untold, că locale nu mai sunt de multă vreme.

Cei de la ”U” Cluj au scos deja bilete la vânzare pentru partida cu Sepsi și nu iau în calcul să joace în altă parte, așa cum s-a întâmplat în primele două etape considerate pe teren propriu, când „U” a închirat stadionul din Mediaș. Cu doar două puncte după 5 etape, „U” Cluj e într-o situație delicată și caută primul succes stagional. O să-l și aibă pe o asemenea mizerie de suprafață de joc!

Și să ne mai mirăm că Pădurea Clujemilor arată atât de mizerabil, când cei de la Eco Garden un gazon nu sunt capabili să-l înlocuiască ca lumea?!

CITEȘTE ȘI: Până la viitorul UNTOLD, „U” Cluj “OSĂ” revină pe Cluj Arena. Echipa “fanion” este tolerată la ea acasă

 

FOTOCREDIT: gsp.ro