Din oras

Universitatea Cluj donează 22.090 lei Spitalului de Boli Infecțioase. Banii au fost adunați din biletele vândute la meciul virtual U Cluj-Dinamo

Fanii echipelor de fotbal U Cluj și Dinamo au adunat 22.090 de lei prin achiziționarea de bilete la meciul virtual dintre cele două echipe. Banii vor fi donați de către Universitatea Cluj Spitalului de Boli Infecțioase. 

26 de mii de oameni au urmărit spectacolul virtual oferit de FC Universitatea Cluj eSports și Dinamo București. Cele două echipe și-au împărțit victoriile în cele două jocuri caritabile ce s-au disputat miercuri seara.

În prima partidă, care a început la 21:30, „Câinii roșii” au reușit să întoarcă scorul și s-au impus cu 2-1, după ce au fost conduși de către cei de la ”U”.

„Studenții” au reușit să se răzbune în al doilea meci al serii, pe care și l-au adjudecat cu 1-0, după un joc echilibrat și spectaculos.

”Însă ceea ce s-a întâmplat pe teren trece în plan secund. Într-o perioadă extrem de grea pentru toată lumea, suporterii Universității au ieșit din nou la rampă! Le mulțumim atât lor, cât și celor două echipe care au jucat în această seară, în care am demonstrat că împreună putem face multe pentru cei aflați în prima linie a războiului cu virusul nemilos”, este mesajul transmis de clubul clujean.

În urma acestui eveniment, la care au fost vândute 4.418 bilete virtuale, FC Universitatea Cluj va dona 22.090 lei Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, pentru a ajuta personalul medical în lupta cu noul coronavirus.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *