FOTOGRAFILA

UNICAT DE CLUJ-NAPOCA: Asfaltările pe strada Dragalina sunt finalizate înainte de termen. În curând nu se va mai circula, din motiv de schimbare de conductă, pe străzile Republicii (100 de metri de la intersecția cu str. Observatorului) și Jupiter

Am trăit să o vedem și pe asta: ÎN PREMIERĂ, la Cluj-Napoca, o lucrare publică s-a terminat înainte de termen. Poate și pentru că lucrările s-au efectuat sub egida CJ Cluj, nu a municipalității Cluj-Napoca. dar îl așteptăm pe Emil Boc să apară cu cărămiduța laudei de sine și să ne explice el ce și cum. Până atunci:

”Antreprenorul lucrărilor a dat asigurări că în această seară se vor finaliza operațiunile pe această importantă stradă din zona centrală a municipiului, astfel încât, începând chiar de mâine, aceasta să fie redată circulației. Este vorba despre așternerea ultimului strat de asfalt pe secțiunea cuprinsă între bifurcația străzilor Mamaia-Dragalina și începutul străzii Eremia Grigorescu. Ne bucurăm că am reușit să finalizăm lucrările cu o lună mai devreme decât prevedea contractul”, a transmis, marți, șeful CJ Cluj, Alin Tișe.

În perioada imediat următoare, după primirea autorizațiilor de spargere, Compania de Apă ”Someș” va începe lucrările de înlocuire a conductei de apă pe  străzile Republicii (100 de metri de la intersecția cu str. Observatorului) și Jupiter. De asemenea, în cursul acestei săptămâni vor începe lucrări de reabilitare a rețelei de canalizare pe strada Craiova, prin tehnici non-invazive, fără săpătură și înlocuire fizică.