Rautacisme

Lui Vasile Dîncu i s-a împins puiul din cuib: Alexandru Cordoș a fost înlocuit din funcție. Vasile Dîncu este noul președinte interimar. Bonus: cum se bagă în seamă cu declarații traseistul Remus Lăpușan

În cadrul ședinței conducerii centrale a PSD, Vasile Dîncu a fost numit oficial președintele filialei județene Cluj, în regim de interimat, rol dificil pentru fostul ministru al Apărării, dacă este să avem în vedere că mai este doar un an până când încep alegerilor electorale, în condițiile în care organizația PSD Cluj în acest moment e aproape inexistentă în spațiul public, anunță actualdecluj.ro.

Social-democrații de la centru i-ar fi reproșat fostului președinte interimar, Alexandru Cordoș, care este și consilier județean, că menține un blat desăvârșit cu președintele liberal al Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, și că Dîncu ar fi permis această situație, în ciuda nemulțumirilor exprimate de membrii PSD Cluj cărora pur și simplu li s-a tăiat vocea în opoziție. Cordoș ar fi legat de Tișe mai ales pentru faptul că membri ai familiei sale au fost angajați în structuri/regii subordonate Consiliului Județean, astfel că în forul de ședință, opoziția PSD a fost anihilată complet din 2020, conjunctura ulterioară privind formarea coaliției de guvernare PSD-PNL ajutându-l pe Cordoș să-și acopere și mai bine relație cu Alin Tișe.

De menționat că Alexandru Cordoș a fost mutat în poziția de Secretar general al PSD Cluj, în timp ce Vasile Dîncu a primit mandat de președinte interimar, urmând să-și asume strategia pentru alegerile electorale care vor avea loc în 2024.

În același timp, blatiștii, sinecuriștii și traseiștii ”grei” din PSD Cluj au revenit în partid și anunță că ”sunt pregătiți să reformeze filiala județeană” pe care tot ei au distrus-o prin lenea, incompetența și munca numai în câștigul personal.

Cel mai sinistru traseist din fostul PSD, îmbojocatul și țuțărul lui Ucu Rus, Remus Lăpușan, care a defectat la Pro România, după ce a luat un șut în dos de la Liviu Alexa, a scociorât el după circa și ceva vreo 350 de persoane pe care să le declare că au intrat zilele trecute în PSD Cluj.

Adică s-au reîntors la matcă toți paraziții care defectaseră la Pro România și unii care n-au mai făcut carieră în partidulețe de buzunar dar care acum simt miros de buget de muls prin faptul că PSD este în fruntea bucatelor.

”La plăcinte, înainte”, a declarat țărănetele rozaliu de Berind.

Citiți și vă cruciți, zice sinecuristul blond-rozaliu că ”e pregătit să reformeze PSD Cluj”!!!! El care n-a reformat decât ferma de vaci a familiei pe bani europeni luați pe când era șefulean Năstase și în rest a zăcut numai în sinecuri de stat pe bani grei. Cică ”lucrurile se vor schimba”, că ”oamenii sunt dispuși să vină către PSD”.

Cum să nu fie dispuși să vină la ciolan? La fel ca penalofilul de la Cîmpia Turzii, Avram gal, care-și bea cafeaua cu foiță de aur, c-așa-i în PSD Cluj, râgâim caviar pe pat de slană!

Să vă faceți o idee despre acest penibil, citiți mai la vale un material din 2014, când ”panglicarul” se credea pe cai mari ca și acum. Pe atunci (în 2014), Remus Lăpușan era șeful PSD Cluj. De fapt șeful era Ioan Rus, Remusică fiind doar un plăvan blonduliu. Ca orice pesedist mințea cu seninătatea prostului, fără rușine, fără bun simț, fără să tresalte că poate mă-sa și tac-su l-au crescut cum trebuie cândva și-acum plâng că au irosit degeaba pe derbedeu cei 7 ani de acasă. Rems Lăpușan era pe atunci director de societate de asigurare – vă sună cunoscut (aprops de balturilocale) faptul că această societate a încheiat asigurarări pe tot ceea ce mișună pe lângă bugetele statului? Să nu vă fie. Inclusiv celebra Aspazia Droniuc care i-a turnat pe Apostu și pe Bica și-a făcut ucenicia de intermediar în asigurări cu parcurile auto ale statului în ograda Uniqa. (De fapt, meteahna asta a asigurăriii parcurilor auto ale regiilor locale pe vremuri de avânt politic al partidului aflat la putere a avut-o și ex soția actualului președinte al CJ Cluj, deputatul PNL Elena Uioreanu). Plăvanul blondiu, mai este și fericitul posesor al unei ferme de vaci de lapte făcută pe fonduri europene pe vremea în care nici nu se inventaseră fondurile europene pentru pulimea română – prosperitate, numele tău din Guvernarea Năstase ni se trage!

”Panglicarii PSD (mitomania, o boală transmisibilă pe linie de partid)

PSD Cluj a montat două panouri publicitare la intrarea în Cluj-Napoca prin care îi informează pe şoferi că ”Guvernul Ponta a inaugurat 280 de km de autostradă”. În realitate, în ultimii doi ani s-au dat în folosinţă în România doar 258 de kilometri de autostrăzi.

Numai cu gargară la televizor nu mai este timp și pentru muncă – mai ales când banii de furat nu prisosesc. Motiv pentru care, din momentul în care grupul infracțional organizat al PSD s-a prăvălit peste țară mascat drept USL, s-au apucat de inaugurat cu frenezie să arate cum “repară ceea ce s-a stricat”. Așa că, din mai 2012 şi până la finalul lui 2013, au tăiat la panglici pentru mai multe autostrăzi şi centuri cu regim de autostradă. Numai că au tăiat după cum a numărat steaguri Pristanda: “un kilometru la Prefectură, cinci la Pretură, douăzeci și cinci la Cornu’n bătătură și-ncă trei la Mița sub basculă, face două sute nouă zeci din care ținem zece să inaugurăm și înainte de europarlamentare”.

Potrivit cifrelor din baza de date a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, pe care jurnaliștii de la Gândul au avut curiozitatea să le adune, lungimea totală a autostrăzilor construite este mai mică decât a celor inaugurate – adică 258 de kilometri, nu 280 câți a trecut plăvanul blonduliu de șef al PSD Cluj pe panourile de auto-laudă de sine. Mă refer la afazatul Remus Lăpușan care, de la începutul anului, vede până și în târâișul bălos al melcului, numai bunăstare, lapte și miere în România. Toate ca urmare a “mult prea eficientei și degrabă cățărătoare pe noi culmi de PIB a deosebitelor Guvernări ce cu înaltă slugărnicie de partid le denumim Ponta 1, Ponta 2 și Ponta 3 – să ne trăiască toți trei!”…

Motiv pentru care a plantat la intrările în municipiul Cluj-Napoca niște pancarte cu sigla PSD și cu mesajul mincinos: „Drum Bun! Guvernul Ponta a inaugurat 280 de km de autostradă, 153 în Transilvania”.

Parcă publicitatea mincinoasă se amendează. Numai că bietul Remus Lăpușan (trucaj foto) este gata amendat de către Natură.”