Eveniment

Un român care călătorea din Cluj spre Liverpool a declanșat o alertă pe aeroport, pentru că din bagajul lui curgea sânge. Întrebarea e cum a trecut cu porcul de vamă?

Un bărbat care mergea de la Cluj-Napoca la Liverpool a declanșat o alertă când a ajuns pe aeroportul din Anglia, pentru că din bagaj curgea sânge. Întrebarea este cum a trecut cu porcul în bagaje de vama de pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca?

Angajații aeroportului din Liverpool au fost șocați de ce bagajul suspect al unui român, din care a curs sânge pe alte 40 de geamantane, scrie digi24.ro.

Bărbatul a călătorit duminică de la Cluj-Napoca la Liverpool cu o cantitate mare de carne de porc în bagaj, pe care a transportat-o cu el pentru sărbătorile de iarnă, dar care s-a dezghețat până a ajuns la destinație.

După ce angajații aeroportului au sesizat că s-a vărsat sânge pe zeci de bagaje, toate geamantanele au fost trimise înapoi la Cluj-Napoca pentru investigații. Ulterior au fost trimise înapoi în Liverpool, după ce a fost descoperită carnea însângerată.