Din oras

Un nou contract cu dedicatie pentru MM Show de la Primaria Cluj-Napoca?

Primaria ofera 2.000 de euro pentru servicii de scenotehnica pentru sarbatorirea Zilei Principatelor Romane in 24 ianuarie. “In urma unui studiu de piata” valoarea acestor servicii s-ar ridica la 9.000 de lei. Ofertele se pot depune pana in 16 ianuarie. Interesant este ca anuntul a fost postat abia astazi, in 13 ianuarie, cei interesati avand doar 3 zile la dispozitie pentru a-si depune ofertele. Mai mult, anuntul a fost postat la achizitiile Serviciului de Parcari.

Nu este o noutate ca aproape fiecare contract pentru servicii de scenotehnica si sonorizare a Primariei este incheiat cu una dintre firmele lui Marius Merca. De exemplu pentru scena din Piata Unirii pentru spectacolul de Revelion SC Marius M Sound a incasat de la Primarie nu mai putin de 40.000 de lei. Aceeasi firma s-a ocupat de scena si pentru 1 Decembrie si Targul de Craciun pentru suma de 33.500 de lei.
O alta firma de-a lui Merca, Marius M Show a mai avut un contract cu Primaria in vara pentru suma de aproape 10.000 de lei. De asemenea de zilele Clujului a mai incasat bani frumosi prin firma MM Show.
Contractele incheiate cu firma lui Merca au insumat 41.500 de lei, adica peste 9.000 de euro. In 2013 a incasat peste 13.000 de euro de Zilele Clujului de la municipalitate, cand numai pentru serviciile din Piata Unirii, Marius Merca a ofertat 56.030 de lei.

UPDATE

Reprezentantii Primariei au declarat astazi ca postarea anuntului la sectiunea de achizitii a Serviciului Parcari a fost „o greseala tehnica” si s-a remediat astazi la prima ora. De asemenea s-a prelungit cu o zi termenul de depunere a ofertelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *